ورمیشل مدیر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5966 عنوان سردی مغزی که طب سنتیا میگن راسته | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 56 پست سرم ناراحتهاسترس و ترس و وسواسطب سنتی میگه مشکلت سردیه مغزته باید دارو بخورییعنی بدون دارو خوب نمیشه؟یعنی من نمیتونم خودمو خوب کنمبا فیلم دیدن.با پادکست گوش کردن با سرگرم کردنمچیکار کنم 🙂❤️ دیروز | 21:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanin_tanha عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2260 اسفند دود بده عالیههه برا سردی مغزبوهای گرم بو کن مثل دارچین مثل عطر مشک که تو حرم امام میزنناخبار م ... اره کندرو شنیدم
ورمیشل مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5966 من برای ترشح پشت حلق رفتم نسخه داده هنوز تهیه نکردم راستش گفت خلط پشت حلقت از سردی مغزته؟ 🙂❤️
parasstooo عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2059 طبق سنتی فقط یچیز بلده اونم سردیه😂 سردی افسردگی و ناامیدی و ترس میارهاگ طبع بدنتون سرده سردی براتون سمهبیشتر گرمی مصرف کنین
بلوکوچولو۱۱۰ عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 216 گفت خلط پشت حلقت از سردی مغزته؟ دکتر گوش حلق. بینی رفتم یه مقدار بهتر شدم گفتم پیش متخصص تب سنتی برم اینجوری گفت که از سردی معده و مغز هست باید تغذیه رو اصلاح کنی
سوپرایزخدا عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 2280 شمامغزتون سودایی هست مثل بخارروی شیشه توسراتفاق می افته .بایدگرمیجات و سبزیجات وبااعتدال بخوری مثلاً مویز وانجیرعالیه برای طبعتون
ورمیشل مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5966 اسفند دود بده عالیههه برا سردی مغزبوهای گرم بو کن مثل دارچین مثل عطر مشک که تو حرم امام میزنناخبار م ... اسفند و چند روزه دارم دود میکنماصلا نسبت به اخبار منفی و این چیزا وسواس دارم ترس میگیرتم سمت شونم نمیرمبه سرم روغن بنفشه میزنم میگن خوبه سردی مغزو میگیرهپس دارچین بو میکنم دعا کن زودتر خوب شم 🙂❤️
saamanehh عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 152 اسفند دود بده عالیههه برا سردی مغزبوهای گرم بو کن مثل دارچین مثل عطر مشک که تو حرم امام میزنناخبار م ... عطر مشک از کجا میشه تهیه کرد. دارچین و بسوزونم دود بدم. تو خونه خودت باش جهان اصالت را میستاید
parasstooo عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2059 اسفند و چند روزه دارم دود میکنماصلا نسبت به اخبار منفی و این چیزا وسواس دارم ترس میگیرتم سمت شونم نم ... خوب خوب میشی خیالت تخت منم مثل تو بودم با مصرف اینایی ک گفتم خوب شدم به تغذیه ات برس
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 9810 طب سنتی و اسلامی اصلا دروغه محضه و واقعا هیچ جایگاهی تو دوره ی امروز و باوجود علم نداره دروغ محض؟ مگه علم چند قرن پیشرفت کرده که میگی دروغ محض صد سال پیش مردم با چی خودشون درمان میکردن البته من اصلا نمیتونم داروی گیاهی بخورم ولی میدونم دروغ نیست میتونه به عنوان طب تکمیلی مورد استفاده باشه نه اینکه کلا کنار گذاشته بشه الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
tanin_tanha عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2260 شمامغزتون سودایی هست مثل بخارروی شیشه توسراتفاق می افته .بایدگرمیجات و سبزیجات وبااعتدال بخوری مثلاً ... اصطلاح بخار روی شیشه یعنی چی؟ مثل مه مغزی میمونه یعنی؟
شاتوت_شاتوت عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 681 طب سنتی و اسلامی اصلا دروغه محضه و واقعا هیچ جایگاهی تو دوره ی امروز و باوجود علم نداره لطفا یکم تحقیق کنید
ورمیشل مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 5966 مغز منم سردهچه توصیه هایی بهتون کردن؟گفتن چی مصرف کنین؟ طبع بدنت چیهواسه من سرد و خشکهگفت روغن بنفشه خوبه روغن بادام شیرینچای گل محمدیگل گاو زبون 🙂❤️
tanin_tanha عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 2260 عطر مشک از کجا میشه تهیه کرد. دارچین و بسوزونم دود بدم. تو خونه دارچین خیلی گرونه. شما کندر دود بدیدن
parasstooo عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2059 عطر مشک از کجا میشه تهیه کرد. دارچین و بسوزونم دود بدم. تو خونه از این عطر کوچیکا هست قرمزا که تو جانماز میزارن از مشهد میارن بوی حرم میده از اونا منظورمه یه بوی ارامش حرم رو میده از اونا بخر نمیشه به لباس زد به مچ دستت بزن بوی گرم و ارامبخشی داره