2777
2789

بیکار بود کنارش وایسادم درساشو خوند مهندس عمران شد

مشروب میخورد کنارش بودم کاری کردم مشروب رو گذاشت کنار

رفیق باز بود باهاش صحبت کردم خیلی تلاش کردم رفیقاشو گذاشت کنار رفت باشگاه 

از نظر روحی و روانی بهم خورده بود خودمو ساعت ۷ صبح می‌رسوندم پیشش باهاش حرف میزدم بغلش میکردم آروم میشد بعدش روحیاتش رو به مرور عالی کردم 

من حتی خواستگاری داشتم که ماشینش خیلی مدل بالا بود ولی این پراید داشت گفتم عب نداره منم درسمو میخونم تو هم بخون بعد دانشگاه قول میدم پیشت باشم با هم یه ماشین خوب بخریم 

تتو زیاد میزد کاری کردم رفت تتو هاشو کاور کرد 

به خاطرش ۴ بار تو روی خانوادم وایسادم بدترین دعوا ها شد خونمون 

با مامانش دعوا میکرد بهش زنگ میزدم میگفتم یه دسته گل بگیر برو باهاش آشتی کن با اینکه مامانش زیاد بهم محل نمی‌داد ولی من دلم خیلی مهربون بود

میگفت من به اینکه یه دختر وفادار بمونه اعتقاد ندارم ولی اون اولین پسری بود که تو زندگیم بود و کاری کردم به وفاداری اعتقاد پیدا کنه اولین آخرین پسر زندگیم اون بود

همیشه میگفتم بیا جلوتر میگفت یه سال بعد

ولی میدونین اون چیکار کرد؟ بعد اینکه از صفر به صد رسوندمش رفت با یه جن..ده پولی که نه قیافه داشت نه اندام نه خانواده و حتی فیلمش هم در اومده بود در عرض یک هفته تاکید میکنم در عرض یک هفته به نامزدی در آوردش در حالی که من یک سال و نیم باهاش بودم جلو نیومد در حالی که صد تا پسر بهتر از اون برام دست و پا میشکونن 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

البته بعدش فهمید طرف جن... هست نامزدی رو بهم زد به پای من افتاد 

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سخته خوندم پیامارو و آخرشو خوندم واقعا ناراحت شدم حالا نظر تو چیه

مرسی که درکم کردین 

من دیگه هدفم ازدواج نیست از مردا نفرت پیدا کردم فعلا هدفم پزشکی هست بعدش مهاجرت احساس میکنم همه ی مردا بی لیاقتن با اینکه خیلی دوسش دارم ولی منطقم نمیزاره دوباره باهاش حرف بزنم

اینجور مردا رو به یه جا میرسونی بعد میرن ور دل یکی دیگههیچی بیشتر از خودخواهی جواب نیست

دقیقا

مرسی که درکم کردین من دیگه هدفم ازدواج نیست از مردا نفرت پیدا کردم فعلا هدفم پزشکی هست بعدش مهاجرت ا ...

بهترین تصمیم همینه دیگه بچسب به هدفت این آدم لیاقت نداره چون لیاقت خودشو نشون داد بهت

بهترین تصمیم همینه دیگه بچسب به هدفت این آدم لیاقت نداره چون لیاقت خودشو نشون داد بهت

دقیقا همینطوره