لوندر، مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 27 عنوان خانمای که برداشت خال گوشتی با لیزر انجام دادن میشه بیاین 44 بازدید | 10 پست سه روز میگذره جای خال نشستم یه ژل شستشوی ملایم دارم با اون تمیز کنم ؟ تا چه مدت پماد تترا زدین؟ ترمیم کننده کی بزنم امروز | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamjan عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 3365 چند روز شست شو نده بدشم من کرم خاصی نزدم همینجوری رو بست کنده شد درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
لوندر، مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 27 چند روز شست شو نده بدشم من کرم خاصی نزدم همینجوری رو بست کنده شد ۳ روز گذشت جاش اسکار نشد ؟
سومیهان عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4525 من هم آلفا و جنتکس رو با هم مصرف میکردم، روش هم یه ذره فریزر کشیده بودم، جاش اصلا نموند شستن هم مشکل نداشتم، خودت تصمیم بگیر کی بشوری و چه شکلی
hamjan عضویت: 1402/05/03 تعداد پست: 3365 ۳ روز گذشت جاش اسکار نشد ؟ نه ی رد خیلیییی کمرنگی مونده درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪
لوندر، مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 27 من هم آلفا و جنتکس رو با هم مصرف میکردم، روش هم یه ذره فریزر کشیده بودم، جاش اصلا نموند شستن هم مش ... چطور ینی فریزر کشیده بودی برا من یکم ورم و قرمزی داره میترسم شستشو بدم بدتر شه
parasstooo عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 2059 یه رد کمرنگ مونده با کرم پودر میره اصلا معلوم نیست من رو دماغم خال عمیق داشتم لیزر کردم راحت شدم ده روزم تترا زدم تا گوشت اورد اصلا اب نزدم
لوندر، مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 27 یه رد کمرنگ مونده با کرم پودر میره اصلا معلوم نیست من رو دماغم خال عمیق داشتم لیزر کردم راحت شدم ده ... تا ۱۰ روز آب نزدی؟
سومیهان عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4525 چطور ینی فریزر کشیده بودی برا من یکم ورم و قرمزی داره میترسم شستشو بدم بدتر شه دو تا پماد داد منم پماد ها رو همزمان میزدم، یه ذره هم فریزر میذاشتم روش تا خشک نشه پوستش بدون فرورفتگی جوش خورد تو هم آلفا بزن و جنتکس چشمی خیلی عالیه و جواب زود میده برا زخم
لوندر، مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 27 دو تا پماد داد منم پماد ها رو همزمان میزدم، یه ذره هم فریزر میذاشتم روش تا خشک نشه پوستش بدون فرورف ... مدیلن و تترا سه درصد دارم
سومیهان عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 4525 مدیلن و تترا سه درصد دارم اینایی که گفتم بخر جمعا ۵۰ تومن نمیشه در عرض ۳ روز خوب میشی به هر کس گفتم دعام کرده، معجزه میکنه رو زخم خال برا من گوشتی بزرگ رو بینی بود، عجیب ترسیدم چال بیافته، حتی هیچ کس نمیفهمه کدوم سمت بود