2777
2789

ما این روزا برای ارضای حس مهم بودن و تایید شدن از طرف مردم داریم یک جنین دختر رو حذف میکنیم که بتونیم برای جنس پسر اقدام کنیم یا برعکسش. اگر بیایم به گذشته برگردیم میبینیم ما خودمون بودیم که انقدر مردم و حرف مردم رو برای خودمون مهم کردیم تا جاییکه میدونیم کاری اشتباه هست اما برای تایید شدن از طرف یه عده مردم بی ارزش اون کار رو انجام میدیم . بیمارستان ها رو ببین هر کسی که به کهولت رسیده یا نیازمند مراقبت شده یه دختر زیر بغلش رو گرفته . پروانه هایی که تا پای جون پای پدر و مادر میمونن اینا هستن و ما که چقدر بد شدیم که به خاطر حرف چند تا آدم بی عقل و حرف مفت بزن میایم هدیه خدا رو پس میفرستیم و خودمون رو از نعمتی محروم میکنیم که دیگه هیچ وقت برنمیگرده .  دختر از وقتی که به دنیا میاد با دستای کوچیکش از محبت به عروسکاش مهربونی رو شروع میکنه و بزرگ که میشه محرم مادر و حامی پدر توی مرحله بعد میشه پشت و پناه همسر و همراه بچه ها خلاصه این موجود از آغاز تا پایان ازش مهر و محبت میباره . تو رو خدا اگر داری به سقط فکر میکنی بدون به محض اینکه قلب کوچیکش از کار میفته ، پشیمون میشی ، واست میشه حسرت که دیگه هییییییچ راه برگشتی نداره ، نمیشه خوبش کرد یا رفت نوش رو از بازار خرید اون برای همیشه قبل ازینکه بیاد میره . آخه اون گناهی نداره ، کجای دنیا رو تنگ میکنه با اومدنش یا کدوم آسمونو به زمین میاره . جز اینکه توی این دنیای تاریک و بد میتونه مثل یه ستاره ذره ای دنیا رو روشن تر کنه . حتی اونایی که نمیفهمن سالها میگذره و بعد از سالها تو تنهاییاشون  به خاطر دلایل بی ارزشی که این کارو کردن حسرت میخورن ، پس همین الان با خودت بگو گور بابای حرف مردم ؛ با اون فرشته کوچیک حرف بزن بهش بگو به خاطر تو هم شده حرف مردم برای خودشان باشد و تو برای من
به خاطر تو هم شده تمام روز‌های بعد از این مهربانتر خواهم شد
دلم می‌خواهد زودتر دستهایت را بگیرم
زودتر روی دستهایم تکانت دهم بخوابی و روزی سرم را روی شانه ات بگذارم 
زودتر برایت با زبان کودکانه قصه بگویم و تو برایم با خنده هایت دنیای تلخ پر از هیاهوی مردم را شیرین کنی 
بهانه بگیری و من کلافه شوم
بریزی
بپاشی
و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی کنم . 

بترسیم از روزی که از ما بپرسند به کدامین گناه کشته شدیم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.