2777
2789

به خاطر علاقم به تاریخ و ادبیات رفتم انسانی یعنی  معیارم فقط و فقط علاقه بود 

از انتخاب رشته ام راضی ام 

اما با  بعضی از درسا روانی میشم مثلا عربی و زبان و جغرافیا اصلا نمیتونم کنار بیام بقیه هم سخت ولی یه جوری پیش میبرم 

اصلا نمیدونم چه شغلی دوس دارم 

برا کنکور میخوام چه غلطی کنم 

نهایی هل چی 

دهمم ومیانگین  نمرات دو ماهه ام ۱۶ شد/:"

۲ ۳ نمره افت داشتم نسبت به سالای قبل تازگی هام 

دست و دلم سمت درس نمیره سردرگمم 

خیلی‌وقتا هم بی دلیل گریه م میگیره از این بلاتکلیفی خودم

چیکارکنم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شل کنا دنیا دو روزه

آخه مسئله میدونی چیه فقط فکر و خیال میکنم که اگه کنکور قبول نشدم

نهایی ها پاس نشدم و هزار تا فکر دیگه اما هیچ غلطی نمیکنم

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

فقط تو اینجوری نیستی خیلیا همینن ، چند درصد از ادما شغلشون مربوط به رشتشونه؟ اصلا تو سن بدی باید انتخاب رشته کنیم، وقتی که نمیدونیم کی ایم و چی میخواییم و چی خوبه چی بد، اکثرا سنشون که میره بالاتر پشیمون میشن

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
خوب میتونی معلم ادبیات بشی

فرهنگیان   که خیلی دوس دارم ولی مصاحبه سخت و رتبه هک فک کنم باید خیلی خوب باشه 

بعدشم بابای من سابقه داره فکر کنم این مورد مشکل ایجاد کنه 

و مطمئنا از  تحقیقات محلی هم 

که  خیری بهمون نمیرسه همه آزمون بد میگن

تو یه سن حساسی هستی که گند بزنی به آینده برو مشاوره افسردگی گرفتی بی انگیزه شدی نرو مجازی اینستا

خودمم احساس میکنم به یه تراپی نیاز دارم چون 

این روزا انقد یه جوری شدم اشکم دم مشکمه فقط دنبال یه تلنگرم واسه گریه کردن 

ولی خانوادم فکر نکنم موافقت کنن با  موضوع مشاوره

فرهنگیان که خیلی دوس دارم ولی مصاحبه سخت و رتبه هک فک کنم باید خیلی خوب باشه بعدشم بابای من سابقه ...

حقوق ، روان ، حسابداری ، بانکداری اینا رم دانشگاه دولتی بیاری خیلی خوبه 

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
فقط تو اینجوری نیستی خیلیا همینن ، چند درصد از ادما شغلشون مربوط به رشتشونه؟ اصلا تو سن بدی باید انت ...

دقیقا اصلا ۱۵ سالگی برای این که  یه تصمیم براذلینده ات بگیری خیلی یه جوریه

من وضعیتم خیلی بدتر از توعه و کنکوری هستم

منی که میدونم تا کنکور دووم نمیارم🫠😑