واسه من اولش اینجوری بود ،یعنی بیرون میرفتم حالا باید یا با خودش یا مامانم میرفتم تنها دوس نداشت،الان یعد ۶ سال که هم بچه هم دارم درست شده و همه جا تنها میرم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ن چون من کلا یه شهر دیگه زندگی میکردم و کارم تو آرایشگاه بود اصلا مشکلی نداشت و الان میخوام برم کلاس شنیون و حداقل ۳۰ میلیون پول میخوام و نمیزاره برم بیرون کار کنم که بتونم این کلاس لعنتیو برم
وضعمون خیلی خوب نیست و من بیشتر بخاطر همین میخوام برم سرکار که هی نگم پول میخوام
یه اتو موی خوب بگیر مواد کراتین بخر حتی اگه شده قرض تهیه کن تو خونه مشتری بگیر دوتا سه تا مشتری بگیری پول اتو و موادت در میاد درماه دو یا ۳مشتری داشته باشی دستت تو جیبته
خداروشکر که در زیباترین شهر گیلان زندگی میکنم بهشت زیبای خدا
یه اتو موی خوب بگیر مواد کراتین بخر حتی اگه شده قرض تهیه کن تو خونه مشتری بگیر دوتا سه تا مشتری بگیر ...
تو خونه هم مشتری میگیرم ولی چون تو خونست خیلی پول نمیدن بعد من قبلاً شاگرد بودم و فقط شاگردی بلدم شنیون هم فقط کرلی بلدم ینی هر مشتری هم بگیرم کرایه ک پولی نمیدن