2777
2789
عنوان

از شوهرم راضی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 45 پست
تمام حرفاتون حقه میدونم ای کاش که بتونم.سرشبی سر همین موضوع با همسرم یحث کردم😒کاش میتونستم دلمو آرو ...

یکم مطالعه تو بیشتر کن . روی روابط زوجین .یکم معنویتتو بیشتر کن . تمرین میخواد این چیزا . منم روز اول انقدر صبور نبودم . به مرور بساز زندگیتو . اگر هی ایراد بگیری و نق بزنی حتی اگر به خواسته ات برسی ولی قلبشو از دست میدی . اگر میدونی شوهرت منطقیه باهاش حرف بزن بذار بدونه شرایطو درک میکنی ولی دست خودت هم نیست سعی کنید یه راه مشترک پیدا کنید مثلا جایی که روزی چهار ساعت بیاد دو ساعت بیاد . یا هر چیز دیگه که اذیتت میکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واقعا خودمم دیگه نمیدونم چکار کنم.ای کاش خودش به اندازه میرفتو میومد تا منم عزتشو بیشتر داشتم .بخدا ...

وای این خود مادرشوهر منه ماهم تو یه کوچه ایم

میدونی چکار کردم؟؟؟

هر وقت مامانش اومد درو روش باز نکردم...ب شوهرمم هروقت میپرسید میگفتم حموم یبودم نبودم و فلان!

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم همینه فقط کادو سالی یکبار میخره امادر مورد مادرشانقدر کارای مامانشو توضیح داذم براش که میدو ...

همسرم اصراری نداره من با مادرش خوب باشم.من از رفتو آمد بی اندازه مادرش خسته شدم

یکم مطالعه تو بیشتر کن . روی روابط زوجین .یکم معنویتتو بیشتر کن . تمرین میخواد این چیزا . منم روز او ...

عزیزم بالاتر حرفایی رو که به همسرم گفتم توضیح دادم بخونید لطفا

دقیقا همینجوره و منم اذیت میشم

میدونم دیگه 

اگه مث مهمون و خانم بیاد که تو نمیای تاپیک بزنی 

سختت شده اومدی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
وای این خود مادرشوهر منه ماهم تو یه کوچه ایممیدونی چکار کردم؟؟؟هر وقت مامانش اومد درو روش باز نکردم. ...

آخه ما حیاطمون مشترکه و وقتی بیداریم کاملا صدای بچه ها میره میفهمه که بیداریم

میدونم دیگه اگه مث مهمون و خانم بیاد که تو نمیای تاپیک بزنی سختت شده اومدی

تمام تاپیکام واسه مادرشوهره.

من به شوهرم گفتم ای کاش مادرت در هفته دوبار از صبح میومد تا شب میموند ولی در عوض روزای دیگه میموند خونه خودش

یه سوال من خیلی جاها پست هاتون رو خوندماز شوهرتون راضی هستید؟ ادم قدردانی هست؟

معروف شدم ؟😉

خدا روشکر مرد خوبیه . بالاخره اونم مثل من مثل همه انسان ها خوبی و بدی داره ولی میسازیم باهم بنامون به ساختنه . این روزا تا یک به دو میشه یکی داد میزنه یکی قهر میکنه یکی طلاق میخواد زندگی انقدرا بی رگ و ریشه نیست در نظر ما رابطه زناشویی قشنگ ترین و پاک ترین تجلی عشق هست و حرمت داره به نظر من . 

در ارتباط با رفتار من پدر و مادرش به شدت قدر دانه. شاید بگم این تنها چیزیه که عملا بهم میگه و عملا می بینم حالش خوبه که اقلا من هستم من میفهممش . مثلا شاید قدردان کارای دیگه ام هم باشه ولی انقدر اهل گفتن نیست . خصوصا وقتی شرایط خاصه مثلا پدر و مادرش درگیر بیماری شدیدن مثلا فرض کن یکی بستریه . این یکی توی خونه توی اضطراب و اشوبه . انقدر کنترل این شرایط بهش فشار میاره که فقط سکوت و صبوری من ارومش میکنه . این که من درک کنم مثلا چرا توی یه هفته سر جمع سه ساعت هم ندیدمش و هیچی نگم . یا خیلی کارا که خودم کمک به حالش هم هستم . یه چیزایی که توی نی نی سایت عملا قفله 😁😁😁

البته اینم بگم که اونا هم محبتایی دارن که من هیچ وقت یادم نمیره . به نظرم این که اونا خودشون هم قدردان هستن منو بیشتر تشویق میکنه . 

واقعا خودمم دیگه نمیدونم چکار کنم.ای کاش خودش به اندازه میرفتو میومد تا منم عزتشو بیشتر داشتم .بخدا ...

دیدم حرفاتو . به نظرم از شوهرت بخواه که جدی این مساله رو مدیریت کنه . و این که پدرشوهر داری ؟ ادم عاقلی هست که اونو بیاری وسط یکم کمک بده نذاره مادر شوهرت بیاد ؟

معروف شدم ؟😉خدا روشکر مرد خوبیه . بالاخره اونم مثل من مثل همه انسان ها خوبی و بدی داره ولی میسازیم ...

خب دقیقا طرف مقابل هم مهمه

مامان من خیلیییییییی کارا کرد برای مادربزرگم

قدردان که نبودن هیچ

بهش تهمت و دروغ هم بستن

مامان منم خیلی مطلومه میگه خدا میبینه دیگه

بابامم خنثی هست نه طرف مامانم نه طرف مادرش

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دیدم حرفاتو . به نظرم از شوهرت بخواه که جدی این مساله رو مدیریت کنه . و این که پدرشوهر داری ؟ ادم عا ...

پدرشوهرم فوت شده.

تا حالا چندین نفر باهاش صحبت کردن اما تاثیری نداشته

معروف شدم ؟😉خدا روشکر مرد خوبیه . بالاخره اونم مثل من مثل همه انسان ها خوبی و بدی داره ولی میسازیم ...

ممنونم وقت گذاشتیذ نوشتید

خب دقیقا طرف مقابل هم مهمهمامان من خیلیییییییی کارا کرد برای مادربزرگمقدردان که نبودن هیچبهش تهمت و ...

اره درست میگی منم مطمئنم که خدا می بینه و قطعا یه جوری و یه جایی براش جبران میکنه . من در اطرافیانم دیدم و واقعا یقین دارم به این موضوع

پدرشوهرم فوت شده.تا حالا چندین نفر باهاش صحبت کردن اما تاثیری نداشته

خدا رحمتش کنه . عزیزم پس این مساله وابستگی واقعا شدیده و شما چاره ای نداری که باهاش بسازی چون رسما هیچ کس براش نمونده