2777
2789
عنوان

کرم مرطوب کننده درمالیفت داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست
برندهای ایرانی که دوست دارمدرما لیفت،شووناونایی که بدم میادمای،سیگل،آردن

دقیقا هم نظریمم🤭😍

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سیمپل ک زیاد تبلیغشو میکنن داشتم از جای معتبرم گرفته بودم ولی اصلااااا راضی نبودم و باعث جوش زدن ...

من سیمپل نداشتم تا حالا ولی حدود یه سال شایدم بیشتر از درمالیفت استفاده کردم و راضی بودم بعدش یه خرده پوستم دهیدراته شده بود تصمیم گرفتم ترمیم کننده بخرم وگرنه همینو ادامه می دادم واسه من باعث جوش و اینا نمیشد خوبم جذب میشد

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
من سیمپل نداشتم تا حالا ولی حدود یه سال شایدم بیشتر از درمالیفت استفاده کردم و راضی بودم بعدش یه خرد ...

همین ک جوش نزنی باهاش خیلی مهمهه

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
برندهای ایرانی که دوست دارمدرما لیفت،شووناونایی که بدم میادمای،سیگل،آردن

مای ضدآفتابش خیلی خوبه ها آردن هم یه لاین سبوما داره اونم خیلی خوبه

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️
چ خوبجسارتا چند سالته عزیزم؟ لیفت رو از چند سالگی میشه زد؟من ۲۳ سالمه میخواستم بگیرم حس میکنم زوده

من از بیست و پنج استفاده می کردم

چروک و پوست بد باید پیشگیری کرد که درمان ندارن و اگه داره موقت هست...

من در کنار اینها ماسک های خونگی مثل سفید تخم مرغ،گلاب،خاک رس هم استفاده می کنم

و سالهاست با شامپو بچه صورتم و می شورم.

راضی ام.به نسبت هم سن و سالهام پوست خوبی دارم.

تا حالا بوتاکس نداشتم

چروک هم ندارم

خط اخم هست که می خوام بوتاکس بزنم.

هر کاری برای پوستت می کنی ،مداوم باشه ،جواب می گیری.

من میسلاوواتر هم هر روز استفاده می کنم

جای آکنه دارم،اما رنگ پوستم خوبه،منفذ پوستم تمیزه.38 هم هستم

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

[QUOTE=361990732]مای ضدآفتابش خیلی خوبه ها آردن هم یه لاین سبوما داره اونم خیلی خوبه[/QUOTE

محصولات مای سنگینه...

البته سالها پیش استفاده کردم.

شاید الان مناسب باشه.

آردن هم ضد آفتابش آنقدر سنگین بود که دیگه سمتش نرفتم.

مای حتی شامپو هم خوب نیست

بدترین چیزی که داشتم ریمل مای بود....سنگین سفت،غلیظ،چسبناک

یه بادی اسپلش بعد سالها اونم چون تو روژا تعریف کرده بودن از مای خریدم،افتضاح،الکل خالص

تو اتاق می زنم ،تا جلوی در بوش پریده

خوشبو کننده هوا استفاده می کنم.

دیگه رفتن تو لیست سیاه

برند هیدرودرم هم خوبه،همینطور پریم.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
من از بیست و پنج استفاده می کردمچروک و پوست بد باید پیشگیری کرد که درمان ندارن و اگه داره موقت هست.. ...

آهااا چ خوب😍

ب جای میسلار واتر ، فوم شست و شوی مخصوص پوستت بگیر

میسلار رو بزار مواقعی ک ارایش داری استفاده کن