2777
2789
عنوان

مادر شوهرم میگه نوه هام حق ندارن به من بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 44 پست
اگه به ایشون بگه مامان ماهیت شما به مادرجون تغییر میکنه؟

نه عزیزم 

اما بچه باید جایگاه هر کسی رو یاد بگیره 

خوبه منم بهش بگم به پدر من بگه پدر؟ بچه باید بدونه پدر و مادرش کی هستن 

این نظر شخصی منه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مادرش منم الان خواهر شوهرامم قبول نمیکنن به مادرشون بگه مامان مادر شوهرم داره زور میگه بعد میگ ...

به مادرشوهرتون بگن مامان ، واقعا ایشون میشه مامانشون؟

خیلیامون به مادرشوهرمون میگیم مامان ، دیگه مادر خودمون مامانمون نیست؟

متوجهم که دوست ندارید زور بگه و اگه نمیخواید به خواسته‌اش تن بدید حالا درست یا غلط ، اصلا چیز بدی نیست.

اما واقعا با مامان گفتن بچه هاتون ب ایشون هیچ مشکلی پیش نمیاد.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
نه عزیزم اما بچه باید جایگاه هر کسی رو یاد بگیره خوبه منم بهش بگم به پدر من بگه پدر؟ بچه باید بدونه ...

این نظرتون فقط باعث اذیت شدن خودتون میشه باور کنین زندگی رو سخت میگیرین برای خودتون 😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
زبون من در آوزدی خانواده و فامیل شوهر من همشون به مادراشون میگن مانی

اخه گفتی زبان محلی برام جالب شد کدوم قوم اینجور میگن

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

زبون من در آوزدی خانواده و فامیل شوهر من همشون به مادراشون میگن مانی

😂😂

حالا شما چرا به مانی حساسیت داری

بزار بگه مانی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم محلش ندادم به وقتش خودم می‌دونم چی یادش بدم نمی‌دونم چه اصراری داره مامان صداش کنن

اره بابا محل نده چند باری به ما گفتن ک بچت قبلا میگفت مامان الان میگه مامان بزرگ ماهم گفتیم از دختر عموش یاد گرفته دیگه دهنشو بست. بچت چند سالشه یادش بده بگه مامان جون

اسمشو بگید

حالا اسمش تو شناسنامه چیز دیگه آیه و کل فامیلش به اسم دیگه صداش میکنن 

یعنی اسم شناسنامه شو بگی کسی نمیدونه اسم کی هستش 

الان میگه چرا اسم شناسنامه مو نمیگین؟ به شوهرم گفته به من اسم شناسنامه مو بگه 

به شوهرم گفتم مامانت چشه، میگه بخدا نمی‌دونم از زمانی که تو عروسیمون شدی چش شده 

اینا بختیاری هستن

اهان چندسالته شما و مادرشوهرت شاید نمیخاد بپذیره پیر شده😂😂

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.