2777
2789
عزیزم استرس نمیذاره باردار شی کیفیت تخمک میاره پایین بی خیال باش بسپار به خدا تو این مدت اقدام هم خو ...

خیلی ممنون ک راهنماییم کردی گلم الهی خیر ببینی عزیزم مرسییییی

عزیزدلم خداروشکر..گلم چن وقت طول کشید باردار شی؟

من همزمان با خوردن قرصا باردار شدم گفتم که خداخواسته  سال ۹۹ که سقط شد ۴۰۲هم خودم خواستم که ماه دومی باردار شدم باز هم از قبلش قرص میخوردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همزمان با خوردن قرصا باردار شدم گفتم که خداخواسته سال ۹۹ که سقط شد ۴۰۲هم خودم خواستم که ماه دومی ...

اهان چ خوب گلم...پس با خوردن قرصا بازم باردار شدی چ جالب گلم

عزیزدلم خداروشکر..گلم چن وقت طول کشید باردار شی؟

عزیزم از این اسید فولیکا که  کپسولن نگیری. اشتباه نگیری اینا یه قرصای کوچیکن که برای قبل از بارداری استفاده میشه

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
عزیزم از این اسید فولیکا که کپسولن نگیری. اشتباه نگیری اینا یه قرصای کوچیکن که برای قبل از بارداری ...

اره گلم.کوچیکن سفیدن بسته هاشون....چننن ماه پی شمیخاسم اقدام کنم بهداشت محلمون ۳بسته اینا نوشت واسم خوردم تموم شد ولی خیلی وقته گذشته..باید دوباره مصرف کنم....کوچیکن و سفید فک کنم هربسه ۱۰تایی هس

اره گلم.کوچیکن سفیدن بسته هاشون....چننن ماه پی شمیخاسم اقدام کنم بهداشت محلمون ۳بسته اینا نوشت واسم ...

آره آفرین..گفتم یه وقت اولین بارته اشتباه نگیری☺️☺️

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
طبیعی گلم بچه دومه منم خیلی از زایمان میترسم😭برام دعا کن

گلم بچه دومته باز میترسی؟ماشالاه شما ک ی تجربه زایمان داشتی دیگ ترست واسه چیه🤨باز منو بگی اره .منی ک نمیدونم زایمان چجوریه چیه 😂😂ن بابااا نترسسسس میگن زایمان دوم خیلی راحتتر ازاولیه🥲برات دعا میکنم گلم لطفا شما هم سر زایمان برا من دعا کن🥺ایشالا زایمان راحتی داشته باشی و بدون هیچ دردی نی نی. کوچولووت بیاد بغلت ای جونم😂😂😂😋😋

ب حد کافی استخونام ضعیف هست🥲ال دی هم ک بدتر میکنه چس...پس دکتر چرا برام تجویز کرد وای🥲۴ماه خوردم ی ...

من خواهرم مثل شما بود اینقدر داروهای مختلف خورده بود برای بارداری که حد نداشت ولی تو روبیکا با یک خانم اشنا شد تو کمتر از یک سال با کمترین هزینه باردارشد