2777
2789
عنوان

مجرد ها برین سایت ادم و حوا ثبت نام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 108 پست
دقیقا.من سال اول دانشگاه عضو شده بودم فک‌ کن۵یا ۶سال پیش همه حقوقا بالای ۳۰ملیونو.کارخونه دار.بعد مد ...

منم سایت همدم بودم اونجا هم میگفتن مجوز داره کلی هر هفته ازدواجاشون میزاشتن که با خانوم فلانی اشنا شدیم فرمامون رو غیر فعال کنید.بعد مردا همه هم خونه داشتن هم ماشین اونایی که زرنگ تر بودن زده بودن فقط خونه چون تو خونه رو تو اشنابی نمیپرسی کجاس مال خودته چند متره ولی ماشین راحته بعدم انقدر مهربون بودن نه اهل مش....روب نه سیگار قدا خوب اصلا پر ریزون ..‌به ندرت عکس داشتن یه مورد رفتم دیدم عکس پاس ۱۰ سال پیش گذاشته بود بعد یه مدت گفت متارکه کردم گفتم اوکی موردی نداره اگه جدا شدی واقعا شناسنامت بیار.خدا نصیب نکنه یه عملی لاغر انقدر مواد کشیده بود سیاه شده بود از همون دور دیدمش فرار کردم دیگم سایت نرفتم...

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اخه انتخاب کننده بین چه کساییمن پسر خالم پسر داییم و کلی از پسرای فامیل خواستگارم بودنولی من که میشن ...

نه فکر میکنی ترسناک نیست البته بستگی به خودت داره من که به هر قیمتی تن به ازدواج نمیدم 

خاله و دختر عمه من تا سن بالا مجرد موندن تفریح کار و سرگرمی خودشونو دارند فارغ از هر هیاهو

والا به قول مامانم دورشون ‌‌‌شلوغ تر از ماست

مثل قدیم نیست که زندگی سخت بگذره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه انتخاب کننده بین چه کساییمن پسر خالم پسر داییم و کلی از پسرای فامیل خواستگارم بودنولی من که میشن ...

از الان نباید به تنهایی تو سن بالا فکر کرد چون شما ازدواج هم بکنی نمیتونی مطمئن باشی اون طرف تا سال های سال تو زندگی شما باقی میمونه با توجه به جامعه ای هم که میبینم ازدواج ها هی سست تر و سست تر میشه و خب اجتماع هم خیلی تعیین کننده سبک زندگی هست

نه فکر میکنی ترسناک نیست البته بستگی به خودت داره من که به هر قیمتی تن به ازدواج نمیدم خاله و دختر ع ...

کلا آینده الان با آینده فرق خواهد داشت تنهایی معنی دیگه ای پیدا میکنه و ترسناک نیست

همین مونده برم خودمو اگهی کنم 

این کار زننده و بی لول چیه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

از الان نباید به تنهایی تو سن بالا فکر کرد چون شما ازدواج هم بکنی نمیتونی مطمئن باشی اون طرف تا سال ...

اره اینم هست متاسفانه

ولی بازم ادم میترسه

البته من که اگه نتونم مورد مناسبی پیدا کنم قطعا مجردی رو انتخاب میکنم

چون اطرافم دیدم یه ازدواج اشتباه چقدر شرایط سخت تری برا ادم به وجود میاره

مجردا حتی اگه تنها بمونن یه درد دارن

ولی متاهلی که اشتباه انتخاب کرده مشکلاتش بیشتره

{ خانم هستم }

از تصور اینکه مادرشوهرم تو دعوا بگه تو خودت اسمتو تو دیوار گذاشتی واسه فروش میخام فوشت بدم

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
از تصور اینکه مادرشوهرم تو دعوا بگه تو خودت اسمتو تو دیوار گذاشتی واسه فروش میخام فوشت بدم

چه طرز تفکر قدیمی و عهد قجری داری 

فروش ، دعوا با مادرشوهر، فحش😳

ترس ناکه تفکرت

آدمایی تو‌ سایت ازدواج می‌کنن صددرصد یه مشکلی دارن حالا یا طرف قیافه نداره یا چیز دیگه وگرنه آدم درس ...

با ازدواج سایتی موافق نیستم ولی تفکر شما هم خیلی قدیمی و اشتباهه این حرف پیرزن‌های ۷۰ساله‌اس. شاید حرفتون برای مردها درست باشه چون اونا باید برن خواستگاری برای دخترا حرفت غلطه

ببین کارمون به. کجا رسیده که برای ازدواج با کسی نمیشناسی بری تو صف وایستی😂😂

حالا کاربرا مسخره میکنن 

ولی توصف وایسادن نداره 

ففط واسطن 

از طیق خانواده ها اشنا میشن و دوره اشنایی و شناخت داره

چه طرز تفکر قدیمی و عهد قجری داری فروش ، دعوا با مادرشوهر، فحش😳ترس ناکه تفکرت

انگار زندگیا گل و بلبله🤣

من اصلا قصد ازدواج ندارم بهم تجاوز شده و ی نامزد ناموفق داشتم ک از هرچی مرده متنفرم 

ولی این یجورایی تبلیغ زنه 

چرا باید انقد طرف خودش رو نیازمند شوهر بدونه که اسمش رو بده به تلویزیون تا ی مورد رو نشناخته پیدا کنن و بزارن شریک زندگیش

افکارم فکر نمیکنم عهد قاجاری یاشه وقتی از هر ۱۰ تا تاپیکا ۹ تاش مربوط به دعوا با شوهر و مادرشوهره

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر