2777
2789
عنوان

مجرد ها برین سایت ادم و حوا ثبت نام کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1498 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ازدواج کردن؟

فعلا که نه

اتفاقی دیدم یکی ازش پرسید خودت چندسالته طرف مقابل چندسالشه داشت می گفت.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
نمیدونم ولی دختر خوبم سرکار میره. دانشگاه و... رفت و آمد داره تو دوست و آشنا معرفی میشهپسرای فامیل ه ...

خواستگار خوب بین اینا کم پیدا میشه چون الان مردا دنبال داف و پلنگن

زن شاغل رو هم برا حقوقش میخوان 

فک و فامیل هم که خط قرمزه واسه خیلیا

من خودم ترجیح میدم تا ابد مجرد بمونم ولی ازدواج فامیلی نکنم

منِ دختر نمیتونم اگه موردی دیدم که به اخلاق و معیارام خورد برم ازش خواستگاری کنم و مجبورم یا با یکی از کسایی که میان سمتم ازدواج کنم یا کلا مجرد بمونم

ولی یه پسر راحت خواستگاری میکنه و دستش بازتره

{ خانم هستم }

توی کشور هایی مثل کره دفاتری برای این امر هستن جوری که مشخصات میدید و شمارو برای ازدواج بهم معرفی میکنن 

آدم هایی که از نظر ظاهر و تحصیلات و طرز تفکر و وضعیت اجتماعی و ... بهم نزدیک تر هستن و این پوینت مثبتیه

درکل بنظرم چیز بدی نیست اگر فرهنگش جا بیفته و معتبر باشه

ولی توی ایران که نه فرهنگش جا افتاده نه معتبره امر جالبی نیست

خب جملتون رو درست عنوان کنین که سوتفاهم ایجاد نشه

درست عنوان کرده بودم

گفتم دختری که مجرد مونده مجبور شده

اما پسری که مجرد مونده به درد نمیخوره

مجرد مونده با میخواد مجرد بمونه فرق میکنه

واضحه دیگه

موندن یعنی جا مونده بدون اینکه خودش بخواد

{ خانم هستم }
خواستگار خوب بین اینا کم پیدا میشه چون الان مردا دنبال داف و پلنگنزن شاغل رو هم برا حقوقش میخوان فک ...

آها درست میگی ولی در نهایت دختر انتخاب کنندس والا مجبور به ازدواج با هر کسی نیستیم 

مستقل مجرد بهترین گزینس با احوالاتی که تو جامعه داریم می‌بینیم ازدواج فقط دردسره

خواستگار خوب بین اینا کم پیدا میشه چون الان مردا دنبال داف و پلنگنزن شاغل رو هم برا حقوقش میخوان فک ...

کاملا با نطر شما موافقم 

و مسئله اینه که بعضی از پسرایی هم که میان جلو هدفشون ازدواج نیست 

درست عنوان کرده بودمگفتم دختری که مجرد مونده مجبور شدهاما پسری که مجرد مونده به درد نمیخورهمجرد موند ...

والا پسر مجرد سن بالا با زن صیغه ایش خوشه

یا کسی دختر بهش نمیده به وقتش راه میفته تو برنامه ها مجازی دنبال زن ایناس که بده

آها درست میگی ولی در نهایت دختر انتخاب کنندس والا مجبور به ازدواج با هر کسی نیستیم مستقل مجرد بهترین ...

اخه انتخاب کننده بین چه کسایی

من پسر خالم پسر داییم و کلی از پسرای فامیل خواستگارم بودن

ولی من که میشناسمشون میدونم مناسب نیستن و ازدواج کنم بدبخت میشم

خواستگار غریبه هم زیاد بوده ولی تفاهم نداشتیم یا بچه ننه بودن یا اخلاقمون به هم نمیخورده

کلا خواستگار خوب خیلی کمه

از طرفی ادم نمیخواد همینجوری با یه گزینه اشتباه ازدواج کنه

از طرفی هم میترسه برای همیشه تنها بمونه

تنهایی تو سن بالا ترسناکه حتی اگه مستقل باشی 

{ خانم هستم }