2777
2789
عنوان

هوس کردم که کاش الان😞😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2505 بازدید | 156 پست
بد میرفتیشامتو ک خوردیدر حالی ک برات چایی میارهمیگه عروس گلم نمیخای برامون ی نوه بیاریدر حالی ک جاری ...

😂😂😂👌🏻

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من الان شوهر دارم اما خبری از النگو و انگشتر و گردنبند و قرمه سبزی مادرشوهر پز نیست🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

رکب خوردم پس😅😂

ای جونم😍

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
وای عین رمانا🙂😂😂

کجاش رمانه زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قورمه سبزی دوس ندارمهمسرم الان داره لوبیا پلو با گوشت تیکه ای درست میکنه اصن محشره🦦

نوش جان

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
و درجواب میگفت چشم مادر جان یدونه یا چند قلو؟😍

تو عروس مادر شوعر پسندی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عااااا مادر شوهره هم حتما خورشت حاضر اب برنج گذاشته داره برات چایی میریزه معطله بری،🤣🤣🤣🙌👍👍

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من همین الان هوس کردم کراش پدسگم پیام بده😂

ببخشید ولی پیام بده اغاز بگا.یی چون خودم چشیدم😂

بعدم توی قورمه سبزی مو ببینییییی😌

دیگه تروخدا تو رویا حالمو بهم نزن👺😂

تبریک میگم نه دیگه خبری از اونهمه طلا و النگو هستنه مادرشوهرای الان واسه عروساشون قرمه سبزی بار میزا ...

به ما که رسید وا رسید؟🫤😂

کی گفته شوهر داشتن به این معنیه که همه ی اینا رو داری!

اون دوستای متاهلم ک پز میدن😂🦦