2777
2789
عنوان

هوس کردم که کاش الان😞😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 156 پست
بد میرفتیشامتو ک خوردیدر حالی ک برات چایی میارهمیگه عروس گلم نمیخای برامون ی نوه بیاریدر حالی ک جاری ...

😂😂😂👌🏻

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من الان شوهر دارم اما خبری از النگو و انگشتر و گردنبند و قرمه سبزی مادرشوهر پز نیست🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

رکب خوردم پس😅😂

ای جونم😍

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
وای عین رمانا🙂😂😂

کجاش رمانه زن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قورمه سبزی دوس ندارمهمسرم الان داره لوبیا پلو با گوشت تیکه ای درست میکنه اصن محشره🦦

نوش جان

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
و درجواب میگفت چشم مادر جان یدونه یا چند قلو؟😍

تو عروس مادر شوعر پسندی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

عااااا مادر شوهره هم حتما خورشت حاضر اب برنج گذاشته داره برات چایی میریزه معطله بری،🤣🤣🤣🙌👍👍

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

من همین الان هوس کردم کراش پدسگم پیام بده😂

ببخشید ولی پیام بده اغاز بگا.یی چون خودم چشیدم😂

بعدم توی قورمه سبزی مو ببینییییی😌

دیگه تروخدا تو رویا حالمو بهم نزن👺😂

تبریک میگم نه دیگه خبری از اونهمه طلا و النگو هستنه مادرشوهرای الان واسه عروساشون قرمه سبزی بار میزا ...

به ما که رسید وا رسید؟🫤😂

کی گفته شوهر داشتن به این معنیه که همه ی اینا رو داری!

اون دوستای متاهلم ک پز میدن😂🦦