2777
2789
عنوان

من همونم ک بچه مرزی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 37 پست
بعضی ادما اینقددددد زجر میکشندیگه به هیچی اعتقاد ندارنمن دارم کم میارمجایی ک الان هستم از جهنم بدتر ...

کاش میتونستم کمکت کنم 😢😭

ولی آخه نفس جونم خودت از هرکس بیشتر داری به خودت آسیب میزنی مثلا گفتی یکی بهت گفته اتفاقی برا شوهرت میفته  تو خودتو داغون کردی بعدم دیدی هیچی نشد الکی به خودت استرس میدی  الکی خودتو اذیت میکنی خواهر من یکم ریلکس باش آروم باش هیچ اتفاق بدی بیشتر از این قرار نیست برای تو بیفته

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

می دونم حالت بده 

چون حال خودمم تعریفی نداره درکت می کنم 

این کارایی که بهت میگمو بکن 

اول اینکه برو پزشک اعصاب برای خودت داروی آرامش بنویسه یه کم ریلکس شی 

دوم اینکه بچتون معاینات مختلف ببر 

گوش رو حتما ببر 

اگر مشکل گوش نداشت ببر کاردرمانی 

با کاردرمانی یاد می گیره نگران نباش 

انقدر آدم کم هوش می‌شناسم که بهترین شغلها رو دارن .بچه شما اگه خیلی پایین بود سنجش قبول نمی شد 

یه بچه ای که در سطح بچه خودت باشه پیدا کن با اون دوست بشه 

اول باید وارد ارتباط بشه بعد گسترشش میده

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و نکته مهم شاید برات بی معنی باشه ولی من و تو چون آدمهای ضعیفی هستیم همیشه منفی بودیم و این باعث شده دنیا هم ضد خواسته های ما بچرخه 

دیدت رو مثبت کن 

خودت رو همه کاره زندگی و سرنوشت خودت بدون 

امیدوارم همه چی درست شه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

عزیزم می‌دونم حالت بده.بخاطر اینکه نگران دکتری و میترسی خدای نکرده مشکلی داشته باشی کم آوردی و نسبت ب بجه حساس ترم شدی.مطمعن باش وقتی خیالت از سالم بودن خودت راحت بشه صبر و حوصلت واسه تمرین با دخترت خیلی بیشتر میشه الان واسه هندل کردن دوتا مشکل کم آوردی و شوهرتم بجای دلداری دادن بیشتر درگیر کارشه.ولی خدا بزرگه مطمعن باش دکترتم بهت میگه مشکل خاصی نداری جرا بدترین جیزو حدس میزنی و اینجوری خودتو میبازی ک با هر کلمه ای تایپ کردی دردی ک می‌کشی مشخصه؟؟ی بجه با دوبار تمرین یاد میگیره ی بجه با ۵بار ولی بلاخره یاد میگیره 

عزیزم می‌دونم حالت بده.بخاطر اینکه نگران دکتری و میترسی خدای نکرده مشکلی داشته باشی کم آوردی و نسبت ...

اره😭😭

فکر سینم داره نابودم میکنه😭😭😭😭😭

دارم خفه میشم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
اره😭😭فکر سینم داره نابودم میکنه😭😭😭😭😭دارم خفه میشم

این حال بدت واسه همینه نه مشکل دخترت.مشکل دخترت خیلی راحت حل میشه.تو ی جور بلاتکلیفی موندی ک بدترین انتظارم داری و فک میکنی دکتر قراره بهت ی خبر بد بده در صورتی ک اصلا اینطور نیست خودت داری این حال بدتو هی بدتر میکنی.ازمایشو چکاپ همیشه ادمو نگران می‌کنه حتی آدمای سالمو ک فقط واسه خیال راحتی میرن آزمایش میدن الکی خودتو عذاب نده

این حال بدت واسه همینه نه مشکل دخترت.مشکل دخترت خیلی راحت حل میشه.تو ی جور بلاتکلیفی موندی ک بدترین ...

برام دعا کن

من ۲۱ اذز با حال خوب از مطب بیام بیرون

و واقعا هم هیچی نباشه

نکه مثل اینکه بعضیا تو سایت گفتن دکتر اول نفهمید گفت هیچی نیس

چند ماه بعد گندش در اومد 

😭

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
برام دعا کنمن ۲۱ اذز با حال خوب از مطب بیام بیرونو واقعا هم هیچی نباشهنکه مثل اینکه بعضیا تو سایت گف ...

بیخیال توروخدا یکی این سایت یکی گوگل سردردم ب جیزای خطرناک ربط میدن.انشالله جیز خاصی نیست با خیال راحت از دکتر میای بیرون.ولی اگه انقد استرس بخای الکی بکشی خدای نکرده ی جیزیت میشه.ف جیزای خوب فکر کن ک جیزای خوبم واست اتفاق بیوفته.بسپر ب خدا