2777
2789
عنوان

یعنیییی هیچ کس اینجا سابقه تدریس ندارع 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 34 پست
شما برای تدریس از روش یا وسیله خاصی استفاده میکنید؟ مثلن تدریستون جذاب تر و خلاقانه باشه ؟

من درسای رشته انسانی تدریس میکنم 

نهایت نقشه ، کره جغرافیا و کلیپ 

و خب یه سری فیلم های مرتبط با محتوای درسی را میذارم تو گروه درسی...

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درسای رشته انسانی تدریس میکنم نهایت نقشه ، کره جغرافیا و کلیپ و خب یه سری فیلم های مرتبط با محتوا ...

وایییی خدا خیرت بده بینن برا منم مربوط به انسانیه جامعه شناسیهه فیلم و پاور میبرم این اکیه 

ولی رقیبام درسشون زبان و عربیه میترسم بازی یا فلش کارتی چیزی بیارن ک جدید باشه بعد من و انتخاب نکنن 

می‌خوام یچیزی باشه ک بتونم برنده بشم 

(:A__•~•__M:)
هرچی فقط می‌خوام بینم اگه بخوام تدریس متنوع داشته باشم باید چیکار کنم قرار برای گزینش برم ی سری افرا ...

از زبان بدن استفاده کن و صدات را موج بده یعنی یه لحظه سکوت و در ادامه صحبت و سوال طراحی کن 

خب داخل کتابت چه موضوعاتی وجود داره ؟

کلن راجب فرهنگه تفاوت فرهنگ غرب و اسلام و هنر قرون وسطی و مدرن یا اینکه کدوم فرهنگ ها جهانی میشن راجب استعمار ام یچیزایی هست 

نمایش با عروسک انگشتی در مورد مسایل جامعه عروسکارو با فوم خیاطی وچسب درست کن از کاموا برای مو

بنظرت ابتدایی نمیشه تدریسم ؟ ایده ای برای ماکت نداری ؟ یا نقاشی 

وایییی خدا خیرت بده بینن برا منم مربوط به انسانیه جامعه شناسیهه فیلم و پاور میبرم این اکیه ولی رقیبا ...

جشنواره ای چیزی هست؟ 

سرچ کن روش های خلاقانه تدریس مثلا جامعه شناسی یا دست سازه های آموزشی مرتبط با درس مورد نظرت بعد دیگه ایده ها را پیاده کن 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
کلن راجب فرهنگه تفاوت فرهنگ غرب و اسلام و هنر قرون وسطی و مدرن یا اینکه کدوم فرهنگ ها جهانی میشن راج ...

خب نقاشی هایی که از اون زمان تونت وجود دارن معمولا گویای مراسمات ولباس و....هر فرهنگ هست اونا رو دانلود کن وچاپ کن وموقع توضیحات از تصاویرهم کمک بگیر

برو روبه آینه و تمرین کن درون گرا هستی ؟

ن فقط اعتماد بنفس ندارم رقیب هام یکیشون قبلن رفته تو منطقه مقام آورده اون یکی ام ک ک هیچیییی ته اعتماد بنفسه هیچ خجالتی از هیچی ندارع مطمعنم خیلی کار خفن ارایه میده 

بعد مثل اینکه اونجا از مدارس پسرونم هستن ک دختره می‌گفت اذیت میکنن سوال های سخت و چرت میپرسن و تو باید کلن به سوال های داور و بچه ها جواب بدی ندی نمره منفی داره 

جشنواره ای چیزی هست؟ سرچ کن روش های خلاقانه تدریس مثلا جامعه شناسی یا دست سازه های آموزشی مرتبط با د ...

اره مسابقاته منطقه و کشوری اما اول باید بین کسایی ک انتخاب کردن هرکس ی فیلم از خودش بگیره بقیه بینن انتخاب کنن اگه انتخاب شدی به نمایندگی از همه میری برا منطقه 

هیچیییی نمیاره