2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلند نمیشه ناخون میخورم اگه کاشت میکردم این عادت بدمم از سرم میوفتاد😂😂

ناخونا تو نخور این چه کاریه 

ببین من حنا میزنم خیلی قشنگ میشه امتحان کن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

آخه زنداییم کاشت کرده میگفت از مرجعم پرسیدم گفته ایراد نداره نمیدونم والا

ببین قانونش اینه هرچیزی مانع رسیدن آب بشه به پوست مانع غسل و وضو هستش حالا یکی دوتا از مراجع تقلید گفتن که طرف تو این ایام نمازو غسلو وضوشو با همون کاشت انجام بده ولی بعداً همه ی نمازها رو دوباره قضاشونو بخونه البته میگم یکی دوتامرجع تقلیدهستن که اینجوری گفتن و اغلبشون میگن نه چنین چیزی درست نیست و اینکه اینو آدم باید درنظر بگیره که نماز قضاها رو کی وقت کنی بخونی اصلا عمری باقی بمونه یا نه اینا رو آدم باید درنظر بگیرید 

بلند نمیشه ناخون میخورم اگه کاشت میکردم این عادت بدمم از سرم میوفتاد😂😂

همکار من با همین حرف خودشو گول زد ناخن کاشت رو هم ریز ریز با دندون میخورد خودشم مونده بود از کارش 

مشکل روحی باید ریشه ای حل بشه که شکل بروزش که ناخن جوی هست هم از بین بره 

همین پولی که میخوای بدی به کاشت و ترمیم بده تراپی هم عزت نفست میاد بالا و زندگی سالم تری پیدا می‌کنی  هم ناخن جوی از بین می‌ره و ناخن خودت بلند میشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

با احترام ب همه عزیزانی ک کاشت کردن.من ببینم کسی ناخن کاشت کرده غذاهایی که با دست سرو کار داره بپزه نمیخورم..مث کتلت.یا سالاد.خدایی زیر ناخن پر چرک و میکروبه.نکنین اینکار رو.مگر اینکه دستکش بپوشن

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
دقیقا منم همینم

چیزایی برا کسی که غسل داره نباید انجام بده

گذاشتن چيزى در مسجد؛

خواندن آيه هاى سجده واجب؛[۱]

رفتن به مسجد الحرام و مسجد النبى؛[۲]

رساندن جايى از بدن به خط قرآن و اسم خداوند؛

توقف در ساير مساجد و حرم امامان (بنابر احتياط واجب).[۳]

مس خط قرآن و اسما و صفات مخصوص ذات باری تعالی و همچنین به احتیاط واجب نامهای انبیای عظام و ایمه‌ی معصومین (ع)

۲. ورود به مسجد الحرام و مسجد النبی (ص)، هر چند از یک در داخل و از در دیگر خارج شود.

۳. توقف در مساجد دیگر، ولی اگر از یک در وارد و از در دیگر خارج شود مانع ندارد.

۴. گذاشتن چیزی در مسجد.

۵. خواندن خصوص آیات سجده از سوره هایی که سجده‌ی واجب دارند، ولی خواندن سایر آیات از این سوره‌ها اشکال ندارد.

توجه:

“-  حرم امامان معصوم (ع) بنابر احتیاط حکم مسجد را دارد

.

وصل به یه مو
خوشبحالتون نماز میخونید من لیاقتش ندارم بخونم سالهاست نخوندم و روزه نگرفتم بدبختی گرفته منو

به نظرم اراده کن شروع کن به خودت بگو اشکال نداره فقط دو یاسه روز میخونم مثلا ردزای زوج یا روزای فرد و اگر نتوستی باز تلاشتو بکن که تو روزایی که قول دادی بخونی و روزاییم که قرار نبود اگر تونستی بخون نتونستی سخت نگیر 

وصل به یه مو