2777
2789

من از این لاکا که سریع بلند میشه میخرم اندازه چند ساعت رو دستم که باشه هوسم‌تموم میشه لاکای خورند هم تو دوران پریود که ۵ روز وقت دارم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من چندوقت پیش دیدم ناخن رو از نصفه کاشت.آب میرسه به ناخن اینجوری

نه بابا اینم درست نیست کلا از شرایط وضو آب رسیدن به اون نقطه است حالا چه یه ناخن کامل ناخن مصنوعی باشه روش چه یه سر سوزن قشنگم بیشتر تحقیق کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینم خیلی حساسم

عزیزم من تو این دنیا به یه چیزی رسیدم

اینکه خدا به مقداری که بندشو دوست داره تمایل به عبادت و ایمان و تقوا رو درش میگذاره و هرچه اون بنده مطیع تر باشه خدا اون تمایلات روحانی رو بیشتر میکنه 

شما روحت و دلت با اعتقادات مذهبی عجین شده پس زور بیخود میزنی ازین مسیر فاصله هم بگیری ارامشت به کل نابود میشه

بشین یه کاغذ بردار بنویس به چه علت کاشت دوس داری

چند مورد بنویس

به چه علت دوست نداری انجام بدی

چند مورد بنویس

باز بنویس اگر کاشت کنی چی به دست میاری 

چند مورد

اگر نکنی چی از دست میدی

دیگه تکلیفت با خودت روشن میشه

وصل به یه مو
آخه آدم ۴۰۰ ۵۰۰ هزینه میکنه دیگه دلش نمیاد بعد یه هفته ریموو کنههیچ آدم عاقلی اینکارو نمیکنهمگه خودش ...

من نماز میخونم خیلی دلم میخواست کاشت کنم دو روز مونده به عید نوروز پریود شدم سریع کاشت کردم 5 فروردین در به در دنبال ناخن کار بودم ریمو کنه غسل کنم خدا رو شکر پیدا کردم تا مدتها ناخنام زخم بودن زشت شده بودن قشنگه لاک، اما ارزش نداره

دیگه توی دلم نیست موقع پری لاک میزنم با وجدان راحت

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
چون شما فلسفه غسل رو نمیدونی.و غسل رو فقط یه شستشوی معمولی میدونی عزیزم

خب جز شستوشو چیز دیگه نیس اون زمان اماما که مث الان اب داغو حموم درست نبود به نظر من به غسل زیاد حساس بودن که زنو شوهر حداقل تمیز باشن الان که تمیززن همه

اگر منظورت اینه که از نظر دینت آیا اون نماز قبوله یا نه، باید از مرجعت بپرسی 

ولی در کل، اگر دلت می‌خواد کاشت داشته باشی و عبادت هم (به هر شکلی) انجام بدی انتخاب خودته بابتش هم به کسی جواب بدهکار نیستی 

من نماز میخونم خیلی دلم میخواست کاشت کنم دو روز مونده به عید نوروز پریود شدم سریع کاشت کردم 5 فروردی ...

خوب بوده که پیدا کردی 

میگم که فقط اگه خودت ناخن کار باشی میشه همچین کاری کرد

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..