2777
2789
عنوان

هروقت مامانم شروع میکنه به حرف زدن گوشامو میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 20 پست
میفهمم چی میگی💔 ادم عصبی که اختیار دهنشو نداره واقعا عذاب اوره.

بدم میاد ازش 

دلم میخواد ازش دور شم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
من مثل توهم بقران قسم جرعت ندارم غذا بخورم 🥲دعوا میکنه و فحش میده و میزنه سو تغذیه گرفتم دوازده کیل ...

خیلی سخته خیلی.از کوچیک ترین موضوع هایی که حتی به عقل جنم نمیرسه دعوا درست میکنن این ادما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق نداره عصبی و بد دهنه دست بزن داره کلا ادم خوبی نیست دوستش ندارم

شبیه خاله ی پدرمه

اونم بدون دلیل با همه دعوا داره

۲ تا بچه داره هر ۲ تاشون نفس هم میکشن دعوا راه میندازه کتک کاری فحش و فحش کشی

حتما یک سر به مشاوره و روانشناس بزنید 

این نشونه دهنده ی گذشته و کودکی پر از خشم و عقده هستش یا هم نه به دلیل دیگه ای اینطوری شدن

بساز، ای سازنده‌ ی خوبی ها..کاربری دست سه نفر 

شبیه خاله ی پدرمهاونم بدون دلیل با همه دعوا داره۲ تا بچه داره هر ۲ تاشون نفس هم میکشن دعوا راه میندا ...

اصلا نمیشه پیش روانشناس بردش

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عزیزم ببخشید ولی مامانت ناراحتی اعصاب نداره؟نمیخوایی با یک روانپزشک صحبت کنی؟شاید دست خودش نیست

خیلی دلم میخواد ببرمش پیش روانشناس ولی اصلا قبول نمیکنه جالبه به ما میگه شما روانی هستین شمارو باید بستری کنن بیمارستان روانی فلان 

اصلا جنبه هیچی نداره که حتی بشه بهش کمک کرد