2777
2789

من اگ ده تا بخورم که پریودم عقب بیوفته مسافرتم خراب نشه بنظرتون برا یبار هورمونم بهم میخوره آخه من وقتی عادت میشم اینقد زیاد هر شب لباس عوض نمیکنم به ناچار این فکر سرم اومد

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

نه چه مشکلی پیش میاد مگه.نگران نباش.ولی زیادی در سال اینکار توصیه نمیشه

نه زیاد نمیخورم ولی امروز تاریخ پریودم هست و نشدم بنظرت از امشب تا ده شب بخورم فقط همین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه زیاد نمیخورم ولی امروز تاریخ پریودم هست و نشدم بنظرت از امشب تا ده شب بخورم فقط همین

آره تا زمانی که میخوای نشی باید هرروز ادامه بدی ولی تعدادش رو نمی‌دونم چون برا هرکسی می‌تونه متفاوت باشه

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
نکن اینکار رو این قرصا خیلی خطرناکندمن احمق بودم اینقد از این قرصهای کوفتی رو سر خود خوردم سرطان گرف ...

عزیزم ایشااع خوب بشی ناراحت شدم ولی قرص ضد بارداری و ال دی و این چیزا باعث سرطان نمیشه بدترین حالت اینه هورمون بهم بخوره 

عزیزم ایشااع خوب بشی ناراحت شدم ولی قرص ضد بارداری و ال دی و این چیزا باعث سرطان نمیشه بدترین حالت ا ...

ممنون به خاطر دعای خیرت

بله قرص ال دی سرطان زا هست

گاهی به جای اورژانسی میخوردم سرطان بد خیم گرفتم آزمایشگاه گفت تومور هورمون مثبته ، یعنی به خاطر به هم ریختن هورمون‌های تخمدان ایجاد شده ، مجبور شدن رحم و تخمدان هم تخلیه کنم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
ممنون به خاطر دعای خیرتبله قرص ال دی سرطان زا هستگاهی به جای اورژانسی میخوردم سرطان بد خیم گرفتم آزم ...

دوتا خواهر و مادر منم رحمشون برداشتن .ابجیم سن زیر چهل چون به خونریزی افتاده بودن هیچ جوری خوب نمی‌شدن و کلی چیزای دیگ .مادر منم بیس سال پیش عمل کرده بود نگران نباش مهم اینه الان سلامتی

دوتا خواهر و مادر منم رحمشون برداشتن .ابجیم سن زیر چهل چون به خونریزی افتاده بودن هیچ جوری خوب نمی‌ش ...

ممنون عزیزم که دلداریم میدی

ان شاءالله همیشه سلامت باشید 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی