2777
2789
ما رسممون اینه در دوران عقد همه ی عید ها و مراسمات مثل قربان و یلدا و نوروز خانواده داماد میاره بعد ...

دقیقا مثل ما

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
🤣🤣🤦🏻‍♀️فقط هندونه نیستا طلا هست لباس هست خوردنی 😁

بد عروس لباس قرمز میپوشه

داماد کت سبز؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انشاءالله به زودی قسمتت میشه 🥲

حالا من تازه عروس نیستم برای منم یلدایی میارن ولی نه مثل یلدایی نامزدی و تازه عروس

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مرسی گلم چه یلداییی برات قراره بیارن؟

سلام دقیق نمیدونم هرچی بابام بتونه بخره وسیله خونه میخره معمولا و هندونه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اخه میدونیدوس دارم خاطراتم دونفره باشهن اینک اون برام شال بیارهاون برام مانتو بیارهبد مامانم بگه دید ...

آفرین چه دختر دانایی

خوشبخت باشی

این رسما تو این وضعیت اقتصادی فقط ترویج تجملات و چشم و هم چشمیه

بد عروس لباس قرمز میپوشهداماد کت سبز؟

نه😐 هرکی هرچی دوس داشت میپوشه 

بعدم هندونه نیست کلی لباس و طلا و خوراکی 

حتی برای خانوادمونم لباس میارن😁

آفرین چه دختر داناییخوشبخت باشیاین رسما تو این وضعیت اقتصادی فقط ترویج تجملات و چشم و هم چشمیه

قربونت عزیزم

هرکسی ی علایقی داره باید بش احترام گذاشت ب نظر من چیز جالبی نیس

کلا این پروسه عقد تا عروسیو دوس ندارم

کلی دخالت خانواده 

دور شدن زوج از هم دیگ

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه😐 هرکی هرچی دوس داشت میپوشه بعدم هندونه نیست کلی لباس و طلا و خوراکی حتی برای خانوادمونم لباس میا ...

اها

اخه میدونیدوس دارم خاطراتم دونفره باشهن اینک اون برام شال بیارهاون برام مانتو بیارهبد مامانم بگه دید ...

چه عاقل و با فهم و چشم و دل سیری 

الهی خوشبخت بشی و کلی خاطره دونفره قشنگ بسازین😍

چه عاقل و با فهم و چشم و دل سیری الهی خوشبخت بشی و کلی خاطره دونفره قشنگ بسازین😍

قربونت برم من

از مهربونی شماس زیبا 😍🤍

فعلا ک باید تک نفره خاطره بسازم😂🦦