2777
2789
عنوان

اگه برگردید به عقب چه رشته ای میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 130 پست
اگه بر میگشتم عقب قطعا میرفتم تجربی تا برای انتخاب رشته دستم باز بود فوقش تو بهداشت مشغول به کار میش ...

میتونید برید حسابداری یا همون روانشناسی و حقوق

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکرهمینجوری طوفانی برو جلو موفق باشی🌺نه عزیزم نمیشناسمواسه چی؟ نگران شدم😟

مرررسی گلم😍😍❤❤ تاپیک یکی مونده به اخرم سر در میاری ازش چیزی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

عزیزم رشته گرافیک درآمد و بازار کارس چطوره من خیلی علاقه دارم

بستگی به محل زندگیت داره و اینکه اگه برات بگیره درآمدش خوبه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
میتونید برید حسابداری یا همون روانشناسی و حقوق

حسابداری اصلا دوست ندارم اتفاقا آوردم آزاد ولی وقتی فک میکنم باید برم بشینیم محاسبات چرت و کسل کننده حسابداری رو حل کنم غم عالم میاد سراغم😔روانشناسی و حقوقم آینده ندارن،اشباع شدن اما از مجبوری چه میشه کرد؟فوقش میشم ی لیسانسه بیکار 😔

اره تازه شهریه هم بین الملل میگیرن تو ایران مفتی نیست اونم اگر قبول شی الان فک کنم ترمی ۱۲۰ میلیون ب ...

میگم شما از حدود شهریه ها الان خبر ندارید که اونجا شهریه ها حدودا چقدره الان؟؟

اتفاقا رفتم نگاه کردم نه به خدا نفهمیدم چیه🥲

بازم مرسی🥲❤

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

حسابداری اصلا دوست ندارم اتفاقا آوردم آزاد ولی وقتی فک میکنم باید برم بشینیم محاسبات چرت و کسل کننده ...

انشاالله که بهترین ها برات اتفاق میفته ناراحت نباش 💞

درآمدشون چقدره؟ راضین؟راسته که میگن حسابدارا اصلا مرخصی ندارن؟

درآمدشون خوبه بد نیست

اره راضین 

والا شوهرخالم تهرانه برای یه سری کاراش میاد اینجا خوب مرخصی میدن بهش 

او قند روز های تلخ من است.....🌱🌱