2777
2789
عنوان

اگه برگردید به عقب چه رشته ای میخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 130 پست
شوهرخالم خیلی ساله ..فک میکنم بالای ۳۰ تومنه دقیق نمیدونم دخترخالمم ۱۵ تومنه ۵ ساله داره میره

خدایی ۱۵تومن برا۵سال خوب نیس

من اگهیارو میبینم بدون سابقه میزنن ۲۰ یا۱۵

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خب الان شروع کنید برا این رشته اگه خیلی علاقه دارید بهش اتفاقا قبولیشم زیاد سخت نیست حتما برید دنبال ...

علاقه دارم 

ولی امکانات ندارم چون پسرم تازه رفته کلاس اول و من درگیر اونم صرف نظر از اون بابت رشته ای که خوندم مه البته بهش علاقه هم دارم چند تا گرید مونده که باید بگیرم متاسفانه بعید تا ۵ سال دیگه بتونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا یه کشور فوق جهان سومیه 

تو این مملکت یا باید دلال باشی یا کادر درمان 

این کشور مهندس به چه دردش میخوره اخه 

حسابدار به چه دردش میخوره اخه ؟ دار چه حسابی اخه ؟

کدوم حساب ؟کدوم پول ؟

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

نمیدونستم اینجوریه بعد ممکنه کسی مدرکشو بگیره خارج از کشور بعد بخواد بیاد ایران دوباره مدرکش اینجا ت ...

اره ولی از اول باید از دانشگاه های مورد تایید وزارتین باشه 

بعدم ازمون نظام پزشکی میگیرن

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

حداقل ساعت کاریش،کمه تابستون و تعطیلات خونه ای در اختیار خودتی کلاس برای خودته

هرکدوم یه سری مزایا و معایب داره

ولی فککنم قبولی اموزش پرورش سختترباشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ترم بهمنم

تشریحی ها رو چطوری میخوندی شما من تستی رو میتونم بزنم ولی تشریحی و معدلو نمی دونم چیکار کنم

و اینکه نمی دونم چطوری باید ترمیم بزنم یازدهمو و هم زمان امتحانات دوازدهمو بدم خیلی سخته مخصوصا ریاضی و فیزیکم رو 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
دبیرستان چی خوندیمنم لیسانس دارم ولی تاحالا نرفتم دنبالش میترسم علاقه نداشته باشم

والا هنرستان بودم مدیریت خوندم 

ولی خیلی پشیمونم که وقتم رو بیهوده هدر دادم 

لیسانس چی داری؟

کتاب اصول ۱ حسابداری رو دانلود کن ببین چجوریه 

او قند روز های تلخ من است.....🌱🌱

اینجا یه کشور فوق جهان سومیه تو این مملکت یا باید دلال باشی یا کادر درمان این کشور مهندس به چه دردش ...

یا کادر درمان یا کار آزاد یا دانشگاه فرهنگیان

مهندس ها که وِل معطلن 

یکیش خودم

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
سلام عزیزمرسی شما خوبی؟ چه خبرا؟ درسا خوب پیش میره؟

آره خداروشکر خوبن🥲 میگم گلم کاربر روانپزشک یا روانشناس نمیشناسی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خدایی ۱۵تومن برا۵سال خوب نیسمن اگهیارو میبینم بدون سابقه میزنن ۲۰ یا۱۵

دقیقا ...

تا پارسالم ۷یا ۸ تومن بود حقوقش 

محل کارش رو عوض کرد شد ۱۲ 

الان تازه شده ۱۵ 

او قند روز های تلخ من است.....🌱🌱

هرکدوم یه سری مزایا و معایب دارهولی فککنم قبولی اموزش پرورش سختترباشه

بله داره 

ولی احتمال قبولی تو آموزش و پرورش زیاده چون نیرو زیاد میخواد 

زمان ما دو نفر نیرو میخواست تامین اجتماعی 🫢

الحمدلله رب العالمین ...
تشریحی ها رو چطوری میخوندی شما من تستی رو میتونم بزنم ولی تشریحی و معدلو نمی دونم چیکار کنمو اینکه ن ...

من برای امتحانات فقط کتاب رو چند بار میخوندم تا واو به واو حفظ میشدم برای امتحانات نهایی کلا درسنامه زیاد به کار نمیاد 

یازدهم رو اگه میخوای ترمیم کنی فقط درسایی که ضریب بالا دارن ترمیم کن یازدهم فقط ۲۰ درصد موثره

احتمالاً دانشگاه نمی رفتم.اگه مامانم می ذاشت می رفتم سراغ خیّاطی و طرّاحی مد و لباس.

چرا عزیزم؟چه رشته ای خوندی؟ممن سال دیگه انتخاب رشته دارم میخام یه چیزی بخونم که بعدا پشیمون نشم ولی هر چی فک میکنم به نتیجه ای نمیرسم🥲