kili مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1222 عنوان شوهرمبخاطرجاری کتکم زد😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 88 پست امروز عصر داشتم با جاری تلفنی بحث میکردم شوهرم شنید تلفن خونه رو شکوند جوری زد توی سرم که کلیپس شکست 😭 بچه ۴سالم گریه میکرد حالم خیلی بده چکارکنم اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ... 1403/09/06 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 11435 آدم میاد نی نی سایت یه تاپیک میبینه پشماش میریزهبعد میگی نه الکیه اصلا امکان نداره،تا میای بخش نظراتو میبینی ملت دنبال دلیل و توجیح برای این وحشی بازی هستناینجاست ک دیگه کلا نیازت به لیزر و اپلاسیون برطرف میشه تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1222 نه بحث خانواده شوهر نبود بچه هامون دعوا کرده بودن جاریم داشت میگفت جلو بچتو بگیر ، اخه بچه ۴ساله چه میفهمه اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 115 نه بحث خانواده شوهر نبود بچه هامون دعوا کرده بودن جاریم داشت میگفت جلو بچتو بگیر ، اخه بچه ۴ساله چه ... بعد تو چجوری جوابش دادی؟ ❗️ مامان مهربون پیج اینستام ب حمایتت نیاز داره پوشاک کودک قیمت مناسب دارم koodak_shop_lili
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 115 نه بحث خانواده شوهر نبود بچه هامون دعوا کرده بودن جاریم داشت میگفت جلو بچتو بگیر ، اخه بچه ۴ساله چه ... بچه ی ۴ ساله اتفاقا میفهمه ها ❗️ مامان مهربون پیج اینستام ب حمایتت نیاز داره پوشاک کودک قیمت مناسب دارم koodak_shop_lili
ayfaraz عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 9488 نه بحث خانواده شوهر نبود بچه هامون دعوا کرده بودن جاریم داشت میگفت جلو بچتو بگیر ، اخه بچه ۴ساله چه ... میگفتی چشم و تموم میکردی موضوعو . آخه اینکه بچه کوچولوه درست ولی شما باید مراقبش باشید و تربیت کنید
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 11886 بچه ی ۴ ساله اتفاقا میفهمه ها نه نمیفهمهاگه میفهمید این همه بچه گم نمیشدنیا نمیرفتن زیر ماشین یا....بچه هست حالا شاید چهارتا چیز بلد باشه اما مثل آدم بزرگ نمیفهمه خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1222 بعد تو چجوری جوابش دادی؟ گفت تو بیشعوری گفتم تو بیشعوری که خودتو با بچه ۴ساله یکی حساب میکنی ، بچن دعوا کردن فردا هم آشتی میکنند جیغ جیغ نداره اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 115 نه نمیفهمهاگه میفهمید این همه بچه گم نمیشدنیا نمیرفتن زیر ماشین یا....بچه هست حالا شاید چهارتا چی ... دررابن میفهمه ک بچه ها رو نباید اذیت کنه چون دختره خودم ارومه همیچین فکری کردم نمیدونم ❗️ مامان مهربون پیج اینستام ب حمایتت نیاز داره پوشاک کودک قیمت مناسب دارم koodak_shop_lili
dena7220 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3431 بچه ها رو درست تربیت کنید تو رو خدا.... 💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
فرشتهمهری عضویت: 1403/06/18 تعداد پست: 708 یا رابطش با جاریت خیلی بده دوست نداره باهاش حرف بزنی یا رابطش خیلی خوبه و تو داشتی باهاش بد حرف میزدی بدش اومده
hehesksms عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4697 نه بحث خانواده شوهر نبود بچه هامون دعوا کرده بودن جاریم داشت میگفت جلو بچتو بگیر ، اخه بچه ۴ساله چه ... بعد اینکه گوشی قطع کردی بحثتون شد یا جاریت متوجه دعواتون شد
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 11886 دیوونست😐 شک نکن دیوونه هستتو دعوا شوهرم یک بار من زد تازه نه کبود شد نه خون اومد نه چیزی هنوز بهش میگم ازت متنفرررررررمتازه گفتم طلاق بده خودش نمیده چه برسه سرجاری بزنه خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 115 گفت تو بیشعوری گفتم تو بیشعوری که خودتو با بچه ۴ساله یکی حساب میکنی ، بچن دعوا کردن فردا هم آشتی می ... فقط نذار ب کوش جاریت برسه ک شوهرت سره اون دعوا کردین ❗️ مامان مهربون پیج اینستام ب حمایتت نیاز داره پوشاک کودک قیمت مناسب دارم koodak_shop_lili
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 11886 فقط نذار ب کوش جاریت برسه ک شوهرت سره اون دعوا کردین شک نکن جاری با شوهرش دوست هستن رفیق هستن خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر