2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین با این وضعیت چیکار کنم من🙂⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا سنی نداری هم سن و سالهای شما هم به نظرم اشتباه کردن ثانیا به نظرم برای خودت یه برنامه ریزی درست ...

والا اینا همه توی ۱۵ نهایت ۱۶ سالگی ازدواج کردن وقتی اونارو میبینم میترسم که نکنه کسی عاشقم نشه:) با اینکه قیافم خوبه دستپختم خوبه و...

مرسی عزیزم 

واسه بی اشتهاییت نمیدونم والا من خودم ۴۰ کیلو هستم و بی اشتها و واسه افسردگی کتاب بخون کتاب افسردگی نهفته شنیدم خوبه برای کمال گرایی و این چیزاست و پیاده روی روزی نیم ساعت چایی زعفران یا شربت گلاب زعفران بخور 

والا اینا همه توی ۱۵ نهایت ۱۶ سالگی ازدواج کردن وقتی اونارو میبینم میترسم که نکنه کسی عاشقم نشه:) با ...

بابا بیخیال فکر کردی ازدواج کردن تو این سن هنره ببین خیلیا تو همین سایت مشکل دارن،سعی کن اول خودتو مستقل و قوی کنی،سعی کن پیشرفت داشته باشی ناخودآگاه یه مرد خوب و لایق میاد سمتت

واااا عزیزمممم به خاطر یه پسررر ؟ ول کن بابا ببین اون نیمه گمشده‌ ت نبوده و تو سرنوشتت نبوده اگر تو ...

آره اجی آخه خیلییی ادعای عاشقی میکرد و پیگیرم بود بعد از ۶ ماه یهویی عوض شد دیگه همش من پیگیرش بودم و... کارایی که دوست نداشتم رو انجام میداد بعد من بحث میکردم گریه میکردم حتی انقد عصبی میشدم که جیغ میزدم میگفتم انقد منو عصبی نکن ولی اون خیلی ریلکس بود براش مهم نبود عصبانیتم. در صورتی که اوایل رابطه خیلییی حواسش به من بود اگر خار می‌رفت توی پام اون دردش می‌گرفت انگار