2777
2789
عنوان

کیا کلید خونه ی مادرشوهرشون رو‌دارن و در نبودش میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 57 پست
شاه میبخشه وزیر نه حتما پدرمادرتون راضین که کلید دادن

عرض کردم کلید برای زامنی که چیزه ضروری بخوان نه واسه خوشگذرونی در نبود صاحب خانه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

کارشون زشت بود، ولی کاش شما هم چیزی نمیگفتی، صورت خوشی نداره، بعدا به مادرت میگفتی که دیگه بهشون کلید نده

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تذکر دادن در این موارد رو بزار به عهده مادرت ک فردا بین تو و داداشت مشکلی پیش نیاره عروستون

مادر من بسیار بی زبون هستند،

عزیزم واقعا در شان یک آدم هست که در نبود صاحب خانه اینجوری رفتار کنه

در دیگ بازه حیای گربه کجاس

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مادر پدرت خونه نیستن بعد زن داداشات اومدن مهمونی گرفتن تو خونه مادرت و حتی ریخت و پاشارو جمم نکردن،؟ ...

گویا داداشم خودش اعتراض کرده که چرا اینکار رو کردی لازم نبود

ولی دیگه این مدل ادم شوهر رو قورت میده

به نظرم مهم نیست،حتی در اتاق خوابام اگه مامانت میخواست خودش قفل میکرد

مادرم بنده خدا اینا رو‌میشناسه 

خودش بهم گفت فقط کلید اتاقا رو با خودت ببره 

چون میره و‌لباسای خواهرم رو‌برمیداره

چه لزومی داشته وقتی آدم خودش خونه داره بره خونه کسی دیگه اونم وقتی میزبان نیست 

همسرم کلید خونه پدرشو داره وقتی نیستن فقط می‌ره به سگشون غذا میده من اصلا نمیرم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
یاد یه بنده خدایی افتادم خونه اش شهر دیگه بود وقتی مادرشوهرش رفت مکه اومد خونه مادرشوهرش موند و وقتی ...

امان از بی شعوری 

ای کاش بعضی ها جنبه ی احترام رو‌ داشتن

من همیشه کلید خونه مادرشوهرمو دارم و در نبودشم اجازه دارم که برم و هرچیزی که لازم داشته باشم بردارم ...

ب گفته ی خودتون سوعه استفاده نمکیند

عرض کردم کلید برای زامنی که چیزه ضروری بخوان نه واسه خوشگذرونی در نبود صاحب خانه

شما هرچی بگی بی فایدس بهتر دعوا و اعصاب خوردی تو نبود پدرمادرتون درست نشه و بعدا تاکید میکنم بعدا نه به محض ورود پدرمادر بهشون بگی و خوشی سفر از دلشون بره بیرون بعدها به مادرت بگو بازهم تصمیم گیرنده پدرمادرشمان

چقد بیشعورن واقعا

بیشعور گفتی و‌تموم‌شد 😕

حدشو گذرونده

ولی استارتر شما هم عزیزم اونا رفتن پشت پای مادر پدرتون آماده کردن شما باید میزبان اونا می‌بودی مادر ...

عزیزم دستشون درد نکنه قبول 

مگه خونه اش ده تا کوچه اونطرف تر بوده 

یه طبقه بالا 

حرف اینه چرا در نبود صاحب خانه باید این مدلی بیای

پس تربیت کجا رفته؟

والا من قبل عروسیم یک هفته تو خونه مادرشوهرم تنها بودم، شوهرمم روزا سر کار بود، من خونه بودم، حتی در ...

بله عزیزم هر چیزی اداب خودش رو‌داره

کسی که میره سفره کلیدش رو به یک ادم مطمئن میسپاره در مواقعه لزوم

فک کنه اون طرف پاشه بره اونجا کیف و حال

عزیزم دستشون درد نکنه قبول مگه خونه اش ده تا کوچه اونطرف تر بوده یه طبقه بالا حرف اینه چرا در نبود ص ...

دیگه گذشت تلخی نکن اگه حرفی بزنی میگن عوض دستت درد نکنه اینجور‌ میکنه و خواهر شوهره و فلان 

ولی به مادرت بگو نمیخواد کلید ازشون بگیره بگو مغزی در عوض کنه تظاهر کنید کلید تو در شکسته و دیگه هم‌کلید یدک بهشون ندید