2777
2789

سلام‌دوستان‌✨

شبتون خوش، پدر و‌مادرم رفتن سفر کربلا تو‌ تایپکام هست، و قبل از رفتن سفارش کرد که در خونه رو‌ قفل کنید کلیدش رو‌فقط دم دست نگه دارید چیزی نیاز بود دیگه خیلی اذیت نشید.. من اینکار رو خیلی نپذیرفتم ولی اعتراضی هم نکردم، چون داداشام اینجا تو یه ساختمون هستند، من فقط اتاق خوابها رو‌قفل کردم و با خودم بردم، 

دیروز هم آش پشت پا درست کردن من نیومدم . بخاطره رفتارهای تو‌ مخیه زن داداشم😏

امروز گفتم برم یه سری بزنم ببینم چخبره،

اومدم دیدم بللله قشنگ نشستن.. چایی ، میوه ، ریخت و پاش.. بخدا بغضم گرفته بود داشتم میترکیدم.. خودم رو جمع و جور کردم فقط تونستم به زنداداش کوچیکم‌ بگه که اینجا چخبره؟ این چه وضعیه،؟

گفت من بی تقصیرم که واقعا هم من از چشم اون نمی بینم.، به اون یکی میگم که چرا اینجا اینجوریه مگه خونه درش قفل نبود..؟؟

شروع کرده واسه من داستان بافی 😠

اره من سه روزه خونه ی خودم رو‌دست نزدم مدام اینجام🙄

میگم خب چراااا؟ چه نیاز بود که بیای( در کمال ارامش میپرسیدم ولی از تو داغون) مگه مامان خونش کثیف بود، خودش بنده خدا تمیز کردش و رفت ...

ننننه خیلی کثیف بود باید تمیز میکردم

فقط یک کلام به کوچیکه گفتم( چون اصلا دلم نمیخواد با اون یکی دهن‌به دهن بشم حتی) گفتم که اگر خودتون هم‌بودید قبول میکردید در نبود تون یکی بیاد خونتون و اینجوری کنه؟؟ 

بخدا انقدری حالم گرفته شد.... خونه ی پدرمه دوست ندارم در نبودش بیایی سرک بکشی ...

مگه خودت خونه نداری؟ زندگی نداری؟؟ 

واقعا یه عده چقد بی کلاس و بی فرهنگن( در ضمن مادرش رو‌هم دعوت کرده بوده) 

انقدی حرص خوردم که گردنم گرفته.،

فقط میخوام بدونم حق داشته همچین کاری بکنه از نظر شماها؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اگر خود پدر و مادرت هم چنین نظری داشتن کلید رو توی دست همه تون نمیذاشتن . پس وقتی صاحبخونه مشکلی نداره شما اضافه تر چیزی بگی میگن کاسه داغ تر از آش شده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر پدرت خونه نیستن بعد زن داداشات اومدن مهمونی گرفتن تو خونه مادرت و حتی ریخت و پاشارو جمم نکردن،؟؟

کلیدو ازشون بگیر 

برادرات کدوم گورین جلو اینارو نمیگیرن؟

زناشون شعور ندارن خودشون چی؟

یاد یه بنده خدایی افتادم خونه اش شهر دیگه بود وقتی مادرشوهرش رفت مکه اومد خونه مادرشوهرش موند و وقتی مادرشوهره میخواست برگرده دختراش رفتن خونه تمیز کنن مادرشون میاد خانم ول کرد رفت با دوستاش دور دور تا دخترا خونه تمیز کنن درحالی که یک ماه تمام خونه مادرشوهرش زندگی می‌کرد و ترکوند خونه رو 

ولی استارتر شما هم عزیزم اونا رفتن پشت پای مادر پدرتون آماده کردن شما باید میزبان اونا می‌بودی مادر عروستون هم اومده بود کمک عوض تشکر ناراحت شدی 

داستان شما با اونی که من گفتم فرق داره 

بعدشم کسی که رفته اونجا زحمت کشیده پشت پا پخته دیگه یه چای و میوه هم‌میخواد بخوره خستگي اش در بره

اگر خود پدر و مادرت هم چنین نظری داشتن کلید رو توی دست همه تون نمیذاشتن . پس وقتی صاحبخونه مشکلی ندا ...

عزیزم گفتند در مواقعه لزوم 

یعنی که ان شاءالله برگشتن همه چیز اماده باشه حالا اسپندی، چاقو برای بریدن گوسفند و اینا نکه بیاید بشینید کلا اینجا و‌ مکان کنید

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

والا من قبل عروسیم یک هفته تو خونه مادرشوهرم تنها بودم، شوهرمم روزا سر کار بود، من خونه بودم، حتی در کابینت و یخچالشم نرفتم

همسایه هامونم که رفتن کربلا کلیدو سپردن به ما

فقط شب قبل اومدنشون بخاریاشونو روشن کردیم

عزیزم گفتند در مواقعه لزوم یعنی که ان شاءالله برگشتن همه چیز اماده باشه حالا اسپندی، چاقو برای بریدن ...

چرا نرفتی کمک وظیفه شما بود اش بپزی و از مهمونا پذیرای کنی 

من بودم از مادر عروسمون تشکر میکردم لطف کردن اومدن واقعا