2777
2789

حداقل یه بخشیش رو برای خود طرفم جا بزارید 

چقد سر این موضوع من دعوا میکنم با خواهرم 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی دونه هم برای اونا بگیر که سهم شما رو نخورد . میفهمم چی میگید 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ی دونه هم برای اونا بگیر که سهم شما رو نخورد . میفهمم چی میگید

میگیرم بابا یا خودم میگم فلانی مثلا تو نصف این پیتزا کیک یا حالا هرچی رو بخور نصف بقیش مال من شب گشنش میشه تا تهش رو میخوره 

بلد نیستی دیگه😂😂من قایمش میکنم مثلن من تیکه های پیتزا رو میزاشتم تو جعبه خرما ته یخچال

وای منم یادم از این کارا میکردم بعد داداشم میگفت دست شیطون تو بخدا بستی 🤣

ای وای عذاب وجدان گرفتم داشتم همین کارو میکردم دقیقا.... شوهرم برا خودش رب انار گذاشته بود یخچال هوس ...

🤣🤣🤣

بلد نیستی دیگه😂😂من قایمش میکنم مثلن من تیکه های پیتزا رو میزاشتم تو جعبه خرما ته یخچال

اونا هم بلد نیستن خوب بگردن😂 

داداش من انگاری بو میکشه هر جا یعنی هر جایی یه چیزی قایم کنی پیداش میکنه 

اصلا هم براش مهم نیست شما خوردین یا نه تمومش میکنه میره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وای منم یادم از این کارا میکردم بعد داداشم میگفت دست شیطون تو بخدا بستی 🤣

باورت میشه یه بار ترشک اینا گرفته بودم یه ظرف در دار گذاشتم تو جوونی برنج برگشتم از مدرسه بخورم اومدم دیدم داداشم خواهرم تا تهش رو خوردن 😐با خنده تو بچگی یه شوک بزرگ بهم دست داد