2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از تو بیشتر دوس دارم نمیدونم دلیلش چیه🤣🤣😍

وای😂😂هی میگن هیکلو بهم میریزه جوش میاره من انگار نه انگار

اونموقعم که مجرد بودم مامانم میگفت ایدا دیگه روم نمیشه برم شیرینی بخرم😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزت نفس نداریدنبال ترحم نباش اینو یادت باشه

جمله قشنگی بود همیشه خودمو بالا میبرم ولی تو عمرم برا شیرینی بغض نکردم خدایی 🥲

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
من ندار نیستیم ما ضعیفیم‌ 😅حالا یه بارم من درد دل کردم نوش جونش

درد و دل کن ولی نه اینطوری 

همه یه دوره ضعیف و ندار میشن 

ایشالله مال شما هم زود میگذره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

آخراشم قندمم پایینه همش دلم میخواد 🥺

ای جان انشاالله سالم و صالح بیاد بغلت شما یه فرشته تو وجودت داری برای منم دعا کن مشکلم حل بشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

وااااا چتونهههههه چخبرتونههههه بنده ی خدا خواسته حال خوبشو به اشتراک بزاره دوست داشته عکس بزاره با یه جعبه شیرینی کسی جلب توجه نمیکنه

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
درد و دل کن ولی نه اینطوری همه یه دوره ضعیف و ندار میشن ایشالله مال شما هم زود میگذره

هعی خدارو شکر 

همینکه پول نون داریم خداروشکر 

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
از بهترین شیرینی فروشی تو جایی که هستیم خریدم بعد میگه خوب نیستن وا مگه خوردی تو؟؟؟نمیفهمن بعضیا رپ

اره من میدونم خیلی خوشمزه ان اکثرش خوردم بقیشم طبق اون یوری که دیدم و اون قابلیت میتونم حدس بزنم چه مزه ای هستند . میگم حتما نخوردن که اینو گفتن چون خودتونم دیدید نوشته فقط از ی قنادی خرید می‌کنه حتما نخورده 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
کسی با عکس شیرینی دیده نمیشه عزیزم

دقیقا از درون آتیش میگیرم میگن با شیرینی میخایی دیده شی ینی چی آخه؟؟؟

واسه کی بخوام دیده بشم ؟؟؟

باور کن من اصلا نمیدونم اعضای نی نی سایت از کجا هستن

بعد به خاطر کسایی که نمیشناسمشون بخوام کاری کنم که دیده شم

بعدشم من اینجا که مجازیه تو واقیعت هم دوس ندارم کاری کنم که دیده بشم چون لزومی نمیبینم واسه این کار