2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 113 پست
اضافه وزن دارم از این میترسم خیلی سنگین بشم، تو معدمم عفونت دارم، باکتری معده، واسه اون دارو میخورم ...

میری دکتر متخصص زنان همه چیو میگی قشنگ چکاب میدی دارو های مناسبتو میده هیچ چیز سختی نیست گلم 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
احتمالش وجود داره! بهتره از فکر سقط بیای بیرون! سقط عمدی خطرای زیادی داره

اره واقعا 

واسه من غیر عمد بود و الان نابارور شدم

دیگه اونی که عمدا بچه بکشه تکلیفش معلومه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا واسه من غیر عمد بود و الان نابارور شدم دیگه اونی که عمدا بچه بکشه تکلیفش معلومه

ان شاءالله خدا به ماها هم توفیق مادر شدن رو عطا کنه

دکتر گفت بخاطر سقطت باردار نمیشی؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

ببین من الان سه کیلو لاغرشدم تو این دوماه چون غذا نمیتونم بخورم . نگران نباش اصلا  . اتفاقا اونایی که چاقن بعضیاشون خیلی زرنگ و سریعن که

ای وای دلم داره می ترکه بخدا😭😭😭😭😭😭

نگران نباش 

زیر نظر پزشک باش هم زنان هم تغذیه ، راحت بارداری رو میگذرونی و فرشته ای میاد تو زندگیتون که باعث شادی و نور زندگیتون میشه .

اضافه وزن دارم از این میترسم خیلی سنگین بشم، تو معدمم عفونت دارم، باکتری معده، واسه اون دارو میخورم ...

ان شاءالله همه چی روبه راه میشه 

به خدا اعتماد کن 

بگو خدایا همه چیو میسپرم به تو خودت همه چیو اکی کن

چقد خوشبختی که اون بچه انتخابت کرده الان نعمت خدا تو شکمته کلی ام تلاش کرده بهت برسه بهت احتیاج داره .دست خدارو رد نکن بخدا بعدش تاثیر بدشو تو زندگیت میبینی

ان شاءالله خدا به ماها هم توفیق مادر شدن رو عطا کنهدکتر گفت بخاطر سقطت باردار نمیشی؟

بله  یه لوله از دست دادم اون یکی هم به خاطر جراحی صدمه دیده ، واسه من خارج رحم بود.

انشاالله من که فقط معجزه لازمم،

ولی شما بزودی زود باردار میشی.

بله یه لوله از دست دادم اون یکی هم به خاطر جراحی صدمه دیده ، واسه من خارج رحم بود.انشاالله من که فق ...

عسلم فقط از خدا بخواه کاریت نباشه چجوری.خودش سلاح بدونه بهت میده مطمئن باش

ببین من الان سه کیلو لاغرشدم تو این دوماه چون غذا نمیتونم بخورم . نگران نباش اصلا . اتفاقا اونایی ک ...

آره منم اصلا اشتهام نمیکشه به هیچی،فقط شب و روز گریه میکنم و خودمو سرزنش میکنم، خدا به دلم آرامش بده