2777
2789

قابل توجه کسایی ک فک میکنن اگ پولدار تر بودن یا لگ خوشگلتر بودن مشکلات روحی روانی پیدا نمیکردن 

من کلا یسال نیم مهاجرت کردم حال روحیم با زمان ک ایران بودم فرقی نکرد فقط تنها فرقی ک شرایطم داره نژدیک خانوادم نیستم ک برن رو عصابم ک همونم دوبارع تلفنی روحیمو داغون میکنن 

الان مدتی.ک خارجم بنظر خودم پیشرفت درسی نداشتم بیشترش تو اصطراب افسردگی تنهایی یا روابط بد گذشت با ادمای بد 

هزار پونصد بار برا زندگیم برنامه ریختم اما روحیم اجازه نداد ب جایی برسم همش درجا زدم همیشه برنامهام ناقص 

دو هفتس کاملا نا امیدم میگم هیچوقت نشده ب برنامهام عمل کنم 

سه ماهه تراپی میرم حالا جدیدا بم گفته قرص شرو کن از فردا قرص استنترا یا اس سیتالوپرام میخورم 

بنظرتون کدوم بهتره؟ 

میشه از تجربیات زندگیتون از قبل و بعد مصرف قرص بگید ????

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حتی تو بدترین شرایط روحی هم دکتر نرفتم قرص نخوردم اما گذشت الان بهترم اما باز اطرافیان با حرف هاشون بهم میریزن گاهی وقتا ی جوری ناراحت می‌کنن آدم دلم میخواد بمیرن خونه هاشون هم نمی‌رم اما میان بهم میریزن

من حتی تو بدترین شرایط روحی هم دکتر نرفتم قرص نخوردم اما گذشت الان بهترم اما باز اطرافیان با حرف هاش ...

مثلا چیا میگن؟ احتمالا از چشمت میبینن گلم باید با جنب و جدی ظاهر بشی ک جرات نکنن چیزی بگن

خب اینایی که گفتی هیچ کدوم ربطی بهم نداره پولدار بودن وخوشگل بودن چه ربطی به مهاجرت برای درس خوندن داره

پولدارباشی هرجا دلت خواست هرچند مدت میتونی زندگی کنی میتونی عمل زیبایی کنی خوشگل بشی ولی هیچکدوم اینا بدون یه همراه وهمدم خوب که پایه ات باشه نمی ارزه خانواده خوب داشتن نعمته باعث خوشحالی افسردگی هم همه تجربه میکنن چه شدید چه کم ولی این هنر خودته که خودتو توی هرشرایطی شاد نگه داری انشالله که بهتر میشی  موفق باشی

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
خب اینایی که گفتی هیچ کدوم ربطی بهم نداره پولدار بودن وخوشگل بودن چه ربطی به مهاجرت برای درس خوندن د ...

وقتی حالت با خودت خوب نباشه همراه و همدم خوب هم اگ پیدا کنی نمیتونی نگهش داری

باز ته بدبختیشون و افسرذگیشون ی نگاه میکنن تو آینه میبینن خوشگلن ولی من چی هم زشتم هم بیپولم افسردگیم دارم ب هیچی دلم خوش نیس

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مواقفم کسایی که افسرده هستن دنیا رو به یه دید دیکه می بینن

اون افسرده نیس  من افسرده م.

اون شوهرش خیلی عذابش دادخانواده ی شوهرش هم همین طور. ولی شوهرمن خوبه .چون خودش ازشوهروخانواده ش میکشه،فکرمیکنه هرکی شوهرش خوبه خوشبخته و نبایدافسرده بشه

اون افسرده نیس من افسرده م.اون شوهرش خیلی عذابش دادخانواده ی شوهرش هم همین طور. ولی شوهرمن خوبه .چو ...

منم یه جوری مثل شما هستم و شرایط شما ،ولی به نظرم افسردگی آدم مثل خوره میخوره حال دلت بد باشه هیچ چیز قشنگ نیس