2777
2789

قبلا هم گفتم شوهرم یکبار نامزد بوده و دختره خانواده بی بندو باری داشته زیادم خوشگل نبوده ظاهرا بعدا شوهرم سر همین بی بندو باری نمیخادش ( هر شب پارتی خانوادگی داشتن و شوهر من از ی خانواده مذهبی) حالا بعد چند سال شوهرم عاشق من شد و ما ۲ ساله ازدواج کردیم. خانواده منم مذهبین و خودمم خیلی معتقدم ولی باحجاب نبودم از اول حتی توی پیج اینستامم عکسام همه سر باز بود شوهرم گفت پاکش کردم. شوهرم خیلی منو دوست داره و مثل ملکه ها باهام رفتار میکنه واقعا هیچی برام کم نمیذاره به همه میگه من عاشق صبام. ولی چند شب پیش موهامو از پشت گذاشته بودم بیرون برگشت گفت عشق من موهاتو بذار تو بهش گفتم ببین من قبل تو سر بازم دوست داشتم بگردم الان فقط به خاطر تو دارم مراعات میکنم چون قبل ازدواج بهت قول دادم به عرف لباس بپوشم وگرنه منم مثل همین دخترا کاملا سرباز میشدم چون برام مهم نیست. گفت من انقد گشتم که یکی مثل خودم پیدا کنم خانوم و خانواده دار باشه بعد تو برمیگردی میگی مثل همینا میگشتم؟ من اگه اینجوری میخاستم قبل تو زیاد ریخته بودن خیابون با همینا که هیچی تز حجب و حیا ندارن مثل همین نامزد قبلیه ازدواج کرده بودم من خط قرمزمه نجابت زنم انقد گشتم تا تورو پیدا کردم.کلی معذرت خواهی کرده و میگه به خدا فقط گفتم بدونی نجابت برام مهم وگرنه ی تار موی تورو با دنیا عوض نمیکنم ولی من همش ناراحتم که چرا اصن اسم اونو اورد. خیلی حساسم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو راست میگه دیگه از اول گفته از اولی چرا جدا شده

بعدم معنی بی بندو باری رو بد تعریف کردی اونا نرمال بودن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ناراحت نباش ایشون مثال زده و گفته من شما رو ترجیح دادم چون بی حیا نیستید ، بد نگفته ، اتفاقا نامزد سابقشون رو خراب کرده عزیزم

اما به همسرت بگو هر کی بی حجاب باشه بی بند بار و بی حیا نیست 😊 بی حیا بودن رفنی به حجاب نداره ربط ب ذات داره عزیزم 

اره حساسی... 

اون خیلی واضح ریده به نامزد قبلیش و تخریبش کرده جلوی تو... 

خوبه ازش تعریف نکرده وگرنه طلاق میگرفتی... 

من جای تو بودم ذوق میکردم، شوهرت تورو بالاتر و بهتر از اون نامزدش میدونه

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

یعنی هر کسی حجابش مورد پسند همسر شما نباشه بی حیا و تو خیابون ریخته و بی خانوادست ؟واقعا عجیب آدمیه همسرت چقد از طرز فکرش بدم اومد 

توجیه کن همسرتو که نظر نده در مورد خانومایی که حجابشون مورد پسندش نیست 

ناراحت نباش ایشون مثال زده و گفته من شما رو ترجیح دادم چون بی حیا نیستید ، بد نگفته ، اتفاقا نامزد س ...

اره خی من بهش گفتم ببین من ممکن بی حجاب باشم ولی با اون دختره خیلی فرق دارم اون مثلا با پسرا خیلییی راحت بوده و اهل مشروب اینا من نبودم

خو راست میگه دیگه از اول گفته از اولی چرا جدا شدهبعدم معنی بی بندو باری رو بد تعریف کردی اونا نرمال ...

دیگه این دوره زمونه همه چیز واسه مردم عادی شده عزیزم ولی از نظر ما اینا بی بندوباریه

انگاری شوهرت زیادی نگشته وگرنه شماهم هم مذهبی نیستی

دقیقا

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یعنی هر کسی حجابش مورد پسند همسر شما نباشه بی حیا و تو خیابون ریخته و بی خانوادست ؟واقعا عجیب آدمیه ...

عقاید مذهبی نماها

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇