2777
2789
مرسی عزیزم.خیلی مواظب خودت باش.تو این دوران ما منتظرارم دعا کن❤️

قربونت بشم آها اینو یادم رفت بهت بگم من این ماه باشگاه رو هم شروع کرده بودم حدود پنج روز هم پیاز درمانی کردم فک کنم اگه گرفته باشه تاثیر اینا و گرنه تو این دوسال اندازه موها سرم این دارو های تکراری خورذم

مرسی عزیزم.خیلی مواظب خودت باش.تو این دوران ما منتظرارم دعا کن❤️

انشالله این ماه میای خبر خوش بهم میدی عزیزم می‌دونم سخت ولی یکم بیخیالش شو این کارا ک گفتم رو هم امتحان کن انشالله نتیجه میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه استرس و بزار کنار ک سمه .برا تشکیل قلب میگن بادوم بخوری خ خوبه بخور حتما .

فردا برم آزمایش از وجودش مطمعن بشم دیگه خیالم راحت میشه بنظرت آزمایش نشون میده ؟ چون از موعودم نگذشته 

اب پیاز و چ روزایی از سیکلت خوردی؟ روزی چند لیوان؟قبل غذا؟

بعد پریودم از روز پنج ک پریودم تمام خوردم تا روز ۱۰ اصلش اینه روزی دوبار بخوری ولی من سرسری گرفتم و همین جوری خوردم اگه باردار باشم بنظر خودم فقط تاثیر ورزش و پیاز درمانی بوده این دارو ها خیلی استفاده کردم و نتیجه نداد بود

فردا برم آزمایش از وجودش مطمعن بشم دیگه خیالم راحت میشه بنظرت آزمایش نشون میده ؟ چون از موعودم نگذشت ...

اره وقتی بیبی چک مثبت میشه ازمایشم حتما نشون میده  .فقط ممکنه بتا پایین باشه

ولی خب بری بهتره چن اگه قرار باشه شیاف بده بهت بهتره زودتر بری

اره وقتی بیبی چک مثبت میشه ازمایشم حتما نشون میده .فقط ممکنه بتا پایین باشهولی خب بری بهتره چن اگه ...

یه چیز دیگه راجب پیاز درمانی ک دیدم این بود ب محض خوردنش حدود نیم ساعت بعد تخم دان ها شروع میکردن به تیر کشیدن واسم جالب بود انگار به کارشون گرفته بود😂

چند وقت اقدامی عزیزم ؟ آمپول و اینا استفاده کردی ،این سری از روز پنجم شروع کن ببین چ میشه

نزدیک دو ساله

اره دارو استفاده کردم قبلا ..ولی من بیشتر مشکلمون از شوهرمه.تحرکش ضعیفه

ولی خب خودمم واسه تقویت اینارو انجام میدمم ببینم‌چی میشه

نزدیک دو سالهاره دارو استفاده کردم قبلا ..ولی من بیشتر مشکلمون از شوهرمه.تحرکش ضعیفهولی خب خودمم واس ...

شوهر منم همچین فوق العاده نیست ولی ببین فقط تغذیه و ویتامین ها مهمه تحرک بیشتر رو جنسیت تاثیر می‌زاره رو خودت خیلی کار کن ورزش کن این پیاز درمانی تو اون چند روزی ک خوردم دو سه باری ب زور به شوهرمو دادم شنیدم خیلی خوبه بهش بده انشالله تاثیر می‌زاره دلم برات روشن به زودی میای خبر بارداریتون میدی بهن