2777
2789
عنوان

یه سوتی افتضاح😂کیک پختم برای نامزدم😅ولی توش مو بود😐

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 35 پست
اشکال نداره شوهر من مو توی غذا ببینه خیلی دعوام می کنه

عوضش شوهر من درمیاره دوباره همون بشقابو میخوره😂میگه تورو که دوست دارم خب موهاتم دارم دیگه😁

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

حالا موعه دیگهچیشده مگهبرای غریبه زشته اره ولی کی توی آشپزی روسری سرش میکنه

واسە همە زشتە 

ولی واقعا مو نباید باشە 

من خودم رفتم جایی مو بودە،جوری درآوردم میزبان اصلا متوجە نشدە،حساس نیستم زیاد

ولی اکثر افراد حساسن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂 طعم دهندش بوده، کاریه ک شده فدای سرت پیش میاد

میترسم تکرار شە

چون خیلی ریزش مو دارم😓😓

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
من بودم در میاوردم قشنگ میاوردم جلوت ببینی 🤣

کثااافتتتت😂😂😂خدا بهم رحم کرد تو نامزدم نشدییی😂

اشکال نداره شوهر من مو توی غذا ببینه خیلی دعوام می کنه

منم هنوز شوهرم نشدە برای همین انقدر خویشتنداری میکرد

از چشماششش میخوندم کە این یە بار دیگە مو ببینە آشوب بەپا میکنە

کثااافتتتت😂😂😂خدا بهم رحم کرد تو نامزدم نشدییی😂

تازه دفعه های بعدم میگفتم باز مو توش نیس که؟!🤣😎 

خودمم موهام میریزه، حموم . دسشویی. یخچال 

موهام هس خیلییی بدههه

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

عوضش شوهر من درمیاره دوباره همون بشقابو میخوره😂میگه تورو که دوست دارم خب موهاتم دارم دیگه😁

دست راستت رو سرم😑ولی اینی کە من دیدم هیچ بهش نمیخورد از ایناش باشە

تازه دفعه های بعدم میگفتم باز مو توش نیس که؟!🤣😎 خودمم موهام میریزه، حموم . دسشویی. یخچال موهام هس ...

وای منم از اینام

موهام همەجا هست😔چیکارکنم واقعا

من موهام فره خیلی هم موهای من بلنده بعد بعد چند وقت یه بار از تو غذای خودمون در میاد بعد هی می‌کشه و تموم نمی‌شه از تو دهنش من خیلی خجالت می‌کشم ولی شوهرم اصلاً بدش نمیاد شکر خدا اصلاً بدش نمیاد میگه مو دیگه خجالت نداره که

تازه دفعه های بعدم میگفتم باز مو توش نیس که؟!🤣😎 خودمم موهام میریزه، حموم . دسشویی. یخچال موهام هس ...

دقیقا رضا هم همینو گفت

گفت هربار غذا بخورم بت میگم مو ندارە؟؟😐

من موهام فره خیلی هم موهای من بلنده بعد بعد چند وقت یه بار از تو غذای خودمون در میاد بعد هی می‌کشه و ...

وایییی خداااا😬😬😬😬فقط اونجاش کە گفتی هی میکشە هی میاد😬😬😬منم خجالت کشیدم😂😂

ولی باز خوبە شوهرت چیزی نمیگە

شال هم بپوشیم فایده ندارههه

امشب فکرمیکردم از اون کلاهایی کە آشپزای تلویزیون میذارن رو سرشون بخرم😬چون سفید هم هست مویی چیزی باشە روش معلومە

دست راستت رو سرم😑ولی اینی کە من دیدم هیچ بهش نمیخورد از ایناش باشە

ولش هرکی یه عیبایی داره

عوضش شوهر من انقده اذیتم میکنه که نگووووو

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡