بچه ها شماها با تخصص باشید دانشگاه خوب بخونید همون اول کار راحت ۳۰ تومن رو میگیرین
اصلا این درآمد ها تو شرکت های تاپ چیز عجیبی نیست اون نیرویی ک ۴۰ ۵۰ میگیره انقدری برای شرکت سودآور هست ک وقتی سمتش ب مدیرت میرسه حقوقش بالای ۱۰۰ ملیون هم میشه
من تو یه گروهی عضوم بچه ها دانشگاه های تاپ رشته های مالی هستن همه
اونجا هر از چند گاهی آگهی استخدام میزارن میخوام ی نمونه شو براتون بزارم ببینین درآمد ها چ خبره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید دوست عزیز شما دروغ نمیگین خواهر خودم استخدام شرکت خصوصی هست و ۵۰ حقوق میگیره اما موضوع اینجاست که محتوای تاپیکهای شما و تعداد زیاد تاپیکهاتون بقیه رو دچار شک و تردید میکنه
کسی که بالغ و عاقل باشه نیاز نیست چیزیو برای دیگران توضیح بده چون زندگی شخصی خودشه
شما تو مجازی داری برای چیزی که هیچ تاثیر و اهمیتی برای کسی نداره تلاش میکنی که توضیح بدی و ثابت کنی که حقیقته کسی برای ثابت کردن حقیقت به غریبه تلاش نمیکنه ،مثل این میمونه که بری تو خیابون بگی تورو خدا نگاه کن من راست میگم