2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلیم ک میگفتین دروغ میگی درامدت سی و پنج تومنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 74 پست
بد خالی بستی ! موفق باشی گلو

بی خیال بابا

حالا راست یا دروغ ، با این حرفا نه چیزی تو جیب ما میاد نه چیزی تو جیب اون میره

اینقدر به هم گیر ندین

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان چیکا کنیم بنظرت؟بگیم خوشبحالت با چی

تاپیک قبل رو ببین

ی سوال مپیرسم شرایطمو میگم همه ی جور با تعجب میگن دروغه این حرفا

آدم میمونه چرا اخه باید دروغ بگم!!!

خواستم یکم دید بقیع رو باز کنم

اینجا خیلی محیط عجیبیه

شما فک کن من دروغ میگم مهم نیست برام

ببینید دوست عزیز شما دروغ نمیگین خواهر خودم استخدام شرکت خصوصی هست و ۵۰ حقوق میگیره اما موضوع اینجاست که محتوای تاپیکهای شما و تعداد زیاد تاپیکهاتون بقیه رو دچار شک و تردید میکنه

ولی خدایی اگه ندیدین انگ‌ دروغ ب ادم نزنین این آگهی استخدام رو کسی گذاشته ک دنبال نیروی ۱ سال ۲ سال ...

شما رشته ی تاپ دانشگاه تاپ خوندی شرکت تاپ کار میکنی بعد سواد نوشتن عرضه رو هم نداری گل؟😕

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
بی خیال باباحالا راست یا دروغ ، با این حرفا نه چیزی تو جیب ما میاد نه چیزی تو جیب اون میرهاینقدر به ...

همون

ی سوال میپرسم جای جواب سوال می‌چسبن ب چرتو پرت

اخه اصلا من ۳۵ هم بگیرم مگه چقدر فرق داره با کسی ک ۲۰ میگیرع ؟!

انقدر تورم زیاده ب چشم نمیاد اختلاف ۲۰ با ۳۵

بخوام الکی بگم میگم بالای ۱۰۰ میگیرم 

دیوونه نیستم ک سرع کارتون بزارم 

کسی که بالغ و عاقل باشه نیاز نیست چیزیو برای دیگران توضیح بده  چون زندگی شخصی خودشه

شما تو مجازی داری برای چیزی که هیچ تاثیر و اهمیتی برای کسی نداره تلاش میکنی که توضیح بدی و ثابت کنی که حقیقته کسی برای ثابت کردن حقیقت به غریبه تلاش نمیکنه ،مثل این میمونه که بری تو خیابون بگی تورو خدا نگاه کن من راست میگم

همونی سوال میپرسم جای جواب سوال می‌چسبن ب چرتو پرتاخه اصلا من ۳۵ هم بگیرم مگه چقدر فرق داره با کسی ک ...

بعضیا به دنیا اومدن فقط واسه پریدن به هم و پاچه گرفتن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ببینید دوست عزیز شما دروغ نمیگین خواهر خودم استخدام شرکت خصوصی هست و ۵۰ حقوق میگیره اما موضوع اینجاس ...

خب دغدغه منم این سبکیه 

چیکار باید کنم؟ خانواده شوهری ندارم ک اذیتم کنن باهام خوبن شوهرم خوبخ خانوادم اوکین

الان بزرگترین دغدغه زندگیم پیشرفت مالیمه 

وقتی دغدغه م تو این سطحه میام میپرسم شاید کسی نظرش به دردم بخوره ولی ی سری ها میان پارازیت میندازن وسط تاپیک هام

خب اگه ب نظرت الکیه رد شو برو

همونی سوال میپرسم جای جواب سوال می‌چسبن ب چرتو پرتاخه اصلا من ۳۵ هم بگیرم مگه چقدر فرق داره با کسی ک ...

حالا چه اصراریه بخوای به یه سری آدم مجازی که نه تو اونارو میشناسی نه اونا تورو میشناسن ، میزان حقوقت رو ثابت کنی ؟