2777
2789
عنوان

کسایی که اذیتتون کردن نتیجه کاراشون رو دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 22 پست

یه نفر بدجور بهم ضربه زد هیچ وقت یادم نمیره همین الانم با یاداوریش چشام اشکی شد از خدا میخوام به بدترین شکل تقاص شو پس بده هرگز نمیتونم ببخشمش هرگز 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
نگو که طرف ننداختین زندان 😐

رفت زندان باهزار حقه وکلک ازاد شد خیر نبینه الاهی

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اما فقط یکیشون تقاص نداد هنوز ....

شاید توبه کرده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یه نفر بدجور بهم ضربه زد هیچ وقت یادم نمیره همین الانم با یاداوریش چشام اشکی شد از خدا میخوام به بدت ...

ببخشیید یاد خاطره بدت افتادی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

خواهش میکنم عزیزم ❤هر لحظه یادشم خواب راحت ندارم دل نفرین کسی رو نداشتم و ندارم ولی این ادم این گرگ به تمام معنا فرق میکنه الهی بدترین ها در انتظارش باشه ..

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
رفت زندان باهزار حقه وکلک ازاد شد خیر نبینه الاهی

وای چقدر بد بعضی ها از حیوان هم درنده تر میشن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .