من یه داداشی دارم که خدایی نکنه تو یه اشتباهی بکنی یعنی اشتباه هم نیستا از نظر اون اشتباهه. یعننننییییی خدا به این عظمت اگه ببخشه هم این ولت نمیکنه. من قبلا یه اشتباهی کردم باهمکارم آشنا شدم برای ازدواج در حد چت و تماس. یعنی الان هرچی میشه تو سرم میزنه که آره تو با پسرا دوستی تو اینی اونی و تهمت پشت تهمت بعد میره نمازشو میخونه. حالا خودم میدونم خودم پاکم هیچی ندارم ولی میخواد همچی در دسترسش باشه گوشیم بدون رمز باشه و هممممه حرفامو و همه تماسای دوستامو جلوش جواب بدم.جوری شدم که همه کارامو فقط برای اینکه اون راضی باشه انجام میدم و هیچ اختیاری به خودم نمیدم و این کارو آگاهانه انجام نمیدم. چون آدمیه که دنبال دردسره.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم تو چه شرایطی هستی و چند سالتونهولی هر قدر به این جور آدمها بیشتر بها بدی و احترام بذاری بدتر ...
من خیلی احترامشو نگه میداشتم فکر کردم واقعا داداشه. ببین همچی بهش میگفتم که دوستم تو دانشگاه اینو گفت این اینکارو کرد چون تو خونه کسیو نداشتم باش حرف بزنم این کامل ازم سوء استفاده کرد