2777
2789
عنوان

کارت دعوت از طرف یک دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 6751 بازدید | 1160 پست

💥عدم استجابت دعا 💥

☘شخصی نزد امیرالمومنین (علیه السلام) از عدم اجابت دعاهایش شکوه کرد .

🌹 حضرت علت آن را چنین بیان فرمودند :

👈دلهای شما در هشت چیز خیانت کرده اند؛ لذا دعایتان مستجاب نمی شود.

1⃣ خدا را شناختید ولی حق او را چنان که باید ادا نکردید.

2⃣ به رسول او ایمان آوردید، سپس با سنتش مخالفت کردید.

3⃣ کتاب خدا را خواندید ولی بدان عمل نکردید.

4⃣ می گوئید از کیفر و عقاب خدا می ترسید، اما همواره اعمالی مرتکب می شوید که شما را به آن (کیفر و عقاب ) نزدیک می کند.

5⃣ می گوئید به پاداش الهی مشتاقید، لکن همواره کاری می کنید که شما را از آن (پاداش الهی ) دور می سازد.

6⃣ از نعمتهای خدا بهره می برید و شکر او را به جا نمی آورید.

7⃣ به شما گفته شده که دشمن شیطان باشید، ولی شما با او دوستی می کنید.

8⃣ عیوب مردم را نصب العین خود کرده اید و از عیوب خود غافلید..

با این همه چگونه انتظار دارید دعایتان مستجاب شود در حالی که خود درهای آن را بسته اید⁉️

🌹سپس فرمودند:

👈تقوا پیشه کنید.

👈اعمال خود را اصلاح کنید.

👈نیات خود را صادق گردانید.

👈امر به معروف و نهی از منکر کنید 

✨تا دعای شما مستجاب شود.

📔 بحارالانوار-جلد۹۳-صفحه۳۷۶

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

ذکرها سه دسته هستن :

✅یه دسته پاک کنند 

گناه و زشتی رو پاک میکنن

مثل : «استغفرالله»

✅یه دسته مدادند

برامون حسنه مینویسند

مثل : «الحمدلله»،«سبحان الله» ،«لااله الاالله»

✅و اما یه ذکری هست

که هم پاک کنه و هم مداده ،

گناهان را پاک میکنه بجاش حسنات مینویسه!!..

و آن :

🌹👈صلوات بر محمد و آل محمد👉🌹

💚 اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ 

وَّ آلِ محمد وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلـــــنگࢪانھ 🚶‍♀

-فرض‌کن‌«حضرت‌مهدی»به‌تو‌مهمان‌گردد!

-«ظاهرت»هست‌چنانی‌که‌خجالت‌نکشی؟

-«باطنت»هست‌پسندیده‌صاحب‌نظری؟

-«خانه‌ات»لایق‌اوهست‌که‌مهمان‌گردد؟

-«لقمه‌ات»‌درخوراوهست‌که‌نزدش‌ببری؟

-حاضری‌«گوشی‌همراه»توراچک‌بکند؟

-«باچنان‌شرط‌که‌درحافظه‌دستی‌نبری»

-واقفی‌بر«عمل‌خویش»توبیش‌ازدگران؟

-میتوان‌گفت‌تورا«شیعه‌اثنیٰ‌عشری»؟

اَللّٰـ℘ُـم‌َ؏َـجِّـل‌‌ْلِوَلیِڪ‌َالْفَرج

الهی آمین گلم 🥺🤲ممنونم به خاطر دعاهای قشنگت 💚

الهی مهدیِ فاطمه دعاگوی هممون و قلب

نازنینش خشنود از اعمالمون😓

یا مهدیاللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم۱۰۰صلوت

قبول باشه عزیزم 🙂🌻🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
چهارده صلوات اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْاَللّهُمَّ صَلِّ ع ...

قبول باشه عزیزم 🤲🌻🙂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یا مهدی

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

عزیزمچطوری توبه کنیمو دیگه انجام ندیمو نماز بخونیم

سلام عزیزم 

دو رکعت نماز توبه بخونید 

و با خدا عهد ببندید 

نزدیک کارهای حرام نشید و‌تقوا 

رو رعایت کنید .

خدا توبه کنندگان واقعی رو دوست داره 

و پاکشون می‌کنه ...

و گناهان شون طبق آیه قرآن تبدیل به ثواب می‌کنه

و بعد همین که شروع کنید به نماز 

خود به خود سراغ گناه نمیرید