2777
2789
عنوان

سگ باشی مادر نباشی

823 بازدید | 52 پست

چقدر از مادرا به خاطر بچه هاشون یه سری رفتارا و توهینا و بی احترامی ها رو تحمل میکنن

چقدر یه سری از مادرا به خاطر بچشون سختی میکشن زجر میکشن اما می مونن

چقدر یه سری از مادرا تو دوری بچشون سوختن اما کسی ندید نفهمید

چقدر به سری از مادرا از جونی هیکل جسم و روحشون زدن برای خانواده هیچ کس نفهمید

همه قدران مردا هستن چرا چون کار میکنن درقبالش پول دریافت میکنن اما مادرا نه خانومای خونه نه

خیلی بده از همه چیت بگذری اما کسی براش مهم نباشه 

حکایت خیلی از ماست

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

به نظرم بی انصافیه بخوای منت این کار ها رو سر بچه ات بذاری!!

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر جزئی از تربیت بچه میشه 

و اینکه خیلی از مادرا کاری در حق بچه نمیکنن چون اولویت‌شون خودشونن

و بنظرم یه مادر بهتره جوری بچشو بزرگ کنه که بدون اینکه این حرفارو بزنه بچش قدرشناس باشه

و مدام به بچه نگه که بخاطر اون از همه چی گذشته

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

انشالا قوی و جاوید باشید🤍👌

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
آخ چقدر حققق گفتی حرف دلمو زدی

گاهی یه سری حرفا باید کوبیده شه تو صورتمون تا بفهمیم ماهم ادمیم

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

به نظرم بی انصافیه بخوای منت این کار ها رو سر بچه ات بذاری!!

نه منظورم منت سر بچم نیس به هیچ وجه

منظورم ادمای اطرافم بود

من شنیدم میگن سنگ باشی مادر نباشی🙄

جفتشم هس عزیزم

الان ناراحتیت چیه؟؟

تاپیکام هست دیگه خواهر جا نمیشه بخوام بگم 😞