2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفته یلدا خونه توییم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 57 پست
ما سه تا از همسایه هامون رسم داشتن پرسیدم گفتن نه فقط لباس زمستونیه

خب پس تو هم بگو رسم اینە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

خب همینه دیگه....

وقتی برای عروس یلدایی میارن، خونواده ها هم میان

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رسم شما رو نمیدونم ولی هی نگین مامانم مامانم چون شما و همسرت الان باید تصمیماتون رو با هم بگیرین

مامانم میگ میاد باز ناراحتی درست میکنه طبق عادت

ک حرف بدیم نیست بعدم من حوصله شلوغی ندارم خانوادشون پر جمعیته الان بیان ۹ نفرن من خانوادم سه نفرن کلا

خب اخه از قبل ب شوهرم سپرده هر موقع خواستن بیان مام میایم شوهرم میگ بیان

راهی نیس پس

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

هر کی هرچی آورد دستش درد نکنه

ولی جالبه که از خانواده همسرت توقع طلا داری و ربع سکه به چشمت بی ارزش میاد ولی به مادرت که می رسه می گی گرونه و همین هم لطف کرده!!

هر دو طرف لطف کردن و گرونی برای هر دو طرف هست

این روش توی زندگی و اینطوری دنبال زیر و رو کشی کردن عاقبت خوبی نداره

مادرتون هرچی گرفتن دستشون درد نکنه. هدیه شون رو جلوی همه با تشکر زیاد قبول کنید و رو به خانواده همسرتون هم بگید که سال قبل هم دستتون درد نکنه از شما هدایای خوبی گرفتم. یکی از لباس هایی که خانواده همسرتون گرفتن و یکی از لباس هایی که مادرتون گرفتن هم بپوشید و باهاشون عکس یادگاری بگیرید 

این شب ها باید باعث همدلی و شادی بشه نه ناراحتی و دلشکستن

هر کی هرچی آورد دستش درد نکنهولی جالبه که از خانواده همسرت توقع طلا داری و ربع سکه به چشمت بی ارزش م ...

نمیگم اون کم آورده میگم من از هر نی پرسیدم رسم این بوده داماد برا عروسش طلا میبره تو عقد ولی مادر زن لباس و میوه آجیل و کیک میاره 

ولی اینا میگن بابد بیشتر بیارن مامانم برا عیدم طلا گرفته ولی میگن الانم باید طلا باشه من میدونم وضعشون الان اصلا خوب نیست مامانم یخچالشون خراب بود جاشم کوچیک بود بالا پایین بود عوض کرده دوقلو گرفته اونم قسطی همش تو چششونه ک چرا عوض کرده میتونس دس دو بگیره یا معمولی 

تازه قرض های جهیزیمو هم هنو دارن میدن بابای من از صاحبکار ۱۰۰ میلیون گرفته الان دیگ ماهیانه حقوق نمیگیره تا صاف بشه کل هزینه های خونه با حقوق مامانمه 

ولی مادر شوهر من کل هزینه ای ک کرده برا عروسیمون فقط پول لباسشو داده اومده 

خب اینا باید درک بشه خانواده من الان شدیدا تو هزینه و قسط و قرض گیر افتادن 

هر کی هرچی آورد دستش درد نکنهولی جالبه که از خانواده همسرت توقع طلا داری و ربع سکه به چشمت بی ارزش م ...

بعدم اون موقع من شوهرمم کمک می‌کرد مثلا برا عیدم کلا ۷ تومن داد ب شوهرم ک بگیرین اونم شوهرم ۷ تومن دیگ پول گذاشت روش ی زنجیر گرفت

ولی من خانوادم کسیو ندارن اینجوری ساپورت شن همش با خودشونه

نمیگم اون کم آورده میگم من از هر نی پرسیدم رسم این بوده داماد برا عروسش طلا میبره تو عقد ولی مادر زن ...

اگر بخواهی چشمت به دهن بقیه باشه به جایی نمی رسی

تا کی برای همه چی می خواهی موش و گربه بازی راه بندازی؟!!

خیلی از خانواده ها به این مناسبت برای دخترشون طلا می گیرن. حتی طلای سنگین ولی مگه آیه نازل شده که همه باید مثل هم باشن

مهم اینه که شما ابتکار عمل مهمونی خونه خودت رو خودت به دست بگیری و مدیریت کنی. اصلا نباید طوری رفتار کنی که مادر شوهرت فکر کنه که حق داره درباره هدیه مادر شما اظهار نظر کنه. شما هم درباره ایشون نباید حساب و کتاب کنی و بگی شما پر جمعیت هستید و ما کم جمعیت و این حرفهای تنش زا.

اگر شما و همسرت مهمونی رو درست مدیریت کنید مطمئن باش که هیچ کس نمی تونه حرفی بزنه. یلدا هم که کلی سرگرمی داره. همون ف ال حافظ گرفتن به تنهایی می تونه یه ساعت همه رو سرگرم کنه. 

وقتی محیط شاد باشه ناخودآگاه روی همه تاثیر میذاره

اگر بخواهی چشمت به دهن بقیه باشه به جایی نمی رسیتا کی برای همه چی می خواهی موش و گربه بازی راه بنداز ...

ببین بحث خانواده ها ک میگم سخته اینطوریه ک من میگم اگر خانواده خودم باشن ی مدل میذارم غذا راحتم ولی وقتی اونا باشن دو سه نوع باید درست کنم و دسرو سوپو و کلی خرت و پرت واقعا حوصله ندارم مگر اینکه شوهرم قبول کنه از بیرون غذا بگیره ی نوعشو 

اصفهان بله ترکی زبان هستیم ولی رسوممون خیلی شبیه ترکهای تبریز و اردبیل نیست و کلا متفاوته تقربا با ر ...

اره بخاطر همون پرسیدم چون ترکها اکثرا رسم هاشون یکیه حتی ترک های همسایه کشور هم این مدلی ان رسومشون

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

اصفهان بله ترکی زبان هستیم ولی رسوممون خیلی شبیه ترکهای تبریز و اردبیل نیست و کلا متفاوته تقربا با ر ...

منم امسال اولین یلدامه که تو خونه خودمم 

برای شما چیا میاره مامانتون

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️