2777
2789

خیلی روی مخ هستن و تک تک کارا حتی پرفایل گذاشتن دخالت میکنن😒 هم خودش هم دخترش از پرفایل بگیر که سر بازه تا  رابطه جنسی من و همسرم ومانتو عید که مادر شوهرم میگفت عید نپوش با لباس تو خونه ایی بیا

ومنم کار خودم رومیکردم ومیدید برام مهم نیست حرفاش تو جمع چشاش برام چپ و راست میکرد ننه اش همش دخالت و عقده گری  الان شوهرم شهر من هست و تو عقدیم ولی راهنمایم کنید عید برم یانه خونشون ازاون حکایت ۳ماه میگذره قط رابطه کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست من فقط عید به عید میره...خیلی حالش خوبه که دوره ازشون...

با دروغ و کلک اومدن جلو...با دعوای صوری عروسیش رو به هم زدن..خرید نکردن براش.مراسمی براش نگرفتن.جهیزیه کامل پای خودش بود..خرج جشن عقدش با باباش بود.

مدام دعوا به پاکردن توی زندگیش...گدااااا ...خسیسسس...

هیچی براش نخریدن...بچه ش به دنیا اومد یه سه چرخه اشغال سه میلیونی خریدن..برای نوه های دختری طلا و خرج و...

اینم ازشون بریده و خوشحاله

قاشق نشسته

من که متاسفانه دقیقا دیوار به دیوار خونه مادرشوهرمم

کارایی که من کردم براش اگه برای هرکی دیگه کرده بودم قدر میدونست

هفته ای ۳ مرتبه با اینکه خودش سر حال و سر پا هست بهش غذا میدادم کیک و شیرینی درست میکردم میدادم

مهمان میومد خونشون میرفتم کمک 

تازه دختر مجرد هم داره تنها نیست

به شوهرم میگفت بهشون محبت کن خواهرتو بغل کن بوس کن

بزار رفتاراشون با منم بهتر بشه

ولی دقیقا همه چی برعکس شد

شنیدم داره پشت سرم به یه مرد غریبه از دوستای دورشون حرف میزنه

واقعا شوکه شدم

به پدر شوهرم گفتم

ولی مادرشوهرم زد زیرش در صورتی که اون آقا حرفای مادرشوهرم و تایید کرد

از اون روز به بعد دیگه شدم یه ادم دیگه

نه محبت میکنم نه زنگ میزنم نه خرید میکنم میبرم براشون 

در حد هفته ای یک بار همراه شوهرم میرم،من همیشه میخواستم صلح و ارامش برقرار باشه 

محبت که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

دوست من فقط عید به عید میره...خیلی حالش خوبه که دوره ازشون...با دروغ و کلک اومدن جلو...با دعوای صوری ...

چقدر خوبه که شوهرشم پشتش باشه

من که خبر بارداریم و دادم انگار بهشون گفتم لباسشویی خریدم در این حد تبریک گفتن

تازه نوه اول

من که متاسفانه دقیقا دیوار به دیوار خونه مادرشوهرممکارایی که من کردم براش اگه برای هرکی دیگه کرده بو ...

به بین من یکسال نیم عروسشون خاکی همه کار میکردم همچی ادم قدر نشناس رو باید خودت رو ازشون بگیری و دور بشی 

بخدا منم همینم بعد از ۱۲سال زندگی تو همه چی نظر میدن و باهاشون دعوا کنی چنان به سرت میارن به غلط کردن میوفتی 

مثلا نظر میدن تو هر چی که بگی بعد قسم میخورن میگن ما دخالت نمیکنیم 

دخالت فقط این نیست بگی شما زنتو بزن یا فلان کارو بکن 

خب اینا همش دخالته🫤

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔