2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 111 پست
ینی ماکه ۳۷سالمونه ازدواج نکردیم خوب نیستیم؟😄

نه  که بگیم خوب نیستین

فقط نرید خاستگاری دختر با اختلاف سنی زیاد چون اون دختر احساس سرخوردگی و حس بد پیدا میکنه

مناسب شما یکی همسن خودتونه که بتونید همدیگرو درک کنید ی دختر باتجربه مثل خودتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادم داریم تا ادم

مثلا خواستگاری من که ۱۰ سال بزرگتر دل مردن انگار حوصله زندگی کردن هم ندارن ولی یه استثنا داخلشون بود که بهم میخورد و سر زنده و شاد بود

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
عجیبین با تفکراتتون مرد بالا 30 بچس؟ دختر زیر 25 بزرگه از دیدگاه شمامردا الان بیست رد کنند همرو حریف ...

از نظر ذهنی آقایون زیر ۳۰ سال واقعا بچه هستن 

تفکر یه خانم ۲۵ ساله به مراتب نسبت به آقای ۳۰ سال عمیق تر و دقیق تره 

از نظر ذهنی آقایون زیر ۳۰ سال واقعا بچه هستن تفکر یه خانم ۲۵ ساله به مراتب نسبت به آقای ۳۰ سال عمیق ...

این عرضی که شما میفرمایید مربوط میشه به سنین کمتر و دوران بلوغ وگرنه از ی سنی به بعد خانما و آقایون در ی رده بلوغ فکری و عقلی قرار می‌گیرند چ بسا آقایون بخاطر ارتباطات بیشتر و محیط و شرایط کار درکشون از ی سری مسائل بیشتره و پخته تر برخورد می کنند 

حرفای عوام و قدیمی به خورد دختران جوان ندین 

دیگه اختلاف سنی زیاد بین زن و مرد معنا نداره مگر در مواردی استثنا

این عرضی که شما میفرمایید مربوط میشه به سنین کمتر و دوران بلوغ وگرنه از ی سنی به بعد خانما و آقایون ...

من خودم سنی ندارم که میگید حرف عوام قدیمی رو به خورد دختر های جوون ندم😂

بعدم اینکه پدر من با پنجاه سال سن هنوز هم گاهی به شدت بچه گانه رفتار میکنه آقایون اطرافم با اینکه به قول شما بالغ هستن گاهی واقعا بچه میشن

من نظر خودمو گفتم اگه مخالفید ریپلای نکنید 

من خودم سنی ندارم که میگید حرف عوام قدیمی رو به خورد دختر های جوون ندم😂بعدم اینکه پدر من با پنجاه س ...

خب این نظر شما اینو میرسونه که آقایون با هر سنی بچن

ولی سن و سال تو ظاهرشون تاثیر داره و زودتر نسبت به خانما شکسته میشن

خانما بعد احساسی و سرزنده بودنشون غالبه اما آقایون بعد منطقی بودن