2777
2789
عنوان

میگم راسته که نینی ها فقط مارک خارجی دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 51 پست
نه ولی خارجی قابل مقایسه با ایرانی نیست من پسرم دارو ایرانی اصلا بهش نمیسازه شیشه شیر پستونکم اونت گ ...

آها ممنون گلم 

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها ممنون گلم

شوینده ب پسر من گلرنگ ساخت  ایرانیه خیلیم خوبه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
والا منم فقط خارجی دوست دارم🤣ولی خب در این حد هم نیست عزیزممیشه پوشک ایرانی ببندی و شیر ایرانی بخور ...

آخه حساسیت می‌کنه فقط خارجی راحته 

یعنی هیچ نی نی تو ایران محصولات ایرانی استفاده نمیکنه.واقعا آدم میمونه

حالا شیشه شیر و پوشک و پستونک قابل درکه ولی شیرخشک خارجی خیلی گرونه یه کارمند معمولی نمیتونه از پس هزینه خرید این وسایل بر بیاد 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

فقط بحث کیفیته.وگرنه نی نی که قدرت تشخیص خارجی ایرانی نداره.مس پوشک مای بی بی و ...مولفیکس اینا رو کی استفاده میکنه.پستونک رو بعضی بچه ها کلا دوست ندارن.من خواهرزادم پستونک خارجی مارک خوبم گرفتن نمیخورد

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
شوینده ب پسر من گلرنگ ساخت ایرانیه خیلیم خوبه

آخه گریه میکنن اما خارجی زدنی هم حسابی کیف می‌کنه هم حساسیت نمیکنه 

آخه حساسیت می‌کنه فقط خارجی راحته

خب عزیزم بچه ی شما این مدلیه

همه بچه ها اینجوری نیستن حقیقتا

پسر من مولفیکس استفاده میکرد فکر میکنم

راحت بود و مشکلی نداشت

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

پسرم نه شیشه میخورد نه پستونک در نتیجه تجربه ای ندارم 

در مورد لباس هم خارجی براش میگرفتم هم ایرانی ، مهم بود که نخ پنبه باشه حتما مارکای ایرانی مثه برگ‌سبز بی بی وان بی بی سان عالی هستن 

مارک خارجی هم اچ اند ام و لوپیلو و یکی دومورد دیگه الان یادم‌نمیاد خیلی خوب بودن

پوشک هم کلا مای بی بیبراش گرفتم هم معمولی هم عادی البته هانیزم خوب بود

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

فقط بحث کیفیته.وگرنه نی نی که قدرت تشخیص خارجی ایرانی نداره.مس پوشک مای بی بی و ...مولفیکس اینا رو ک ...

مای بیبی خارجیه ؟     مولفیکس ایرانیه ؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

فقط بحث کیفیته.وگرنه نی نی که قدرت تشخیص خارجی ایرانی نداره.مس پوشک مای بی بی و ...مولفیکس اینا رو ک ...

درسته عزیزم مسئله اصلی همون کیفیته

حالا شیشه شیر و پوشک و پستونک قابل درکه ولی شیرخشک خارجی خیلی گرونه یه کارمند معمولی نمیتونه از پس ه ...

گفتم بحث کیفیت درسته.ولی اینکه بگن دوست ندارن ایرانیو خنده داره.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
پسرم نه شیشه میخورد نه پستونک در نتیجه تجربه ای ندارم در مورد لباس هم خارجی براش میگرفتم هم ایرانی ، ...

درسته ممنونم