2777
2789
عنوان

میگم راسته که نینی ها فقط مارک خارجی دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 51 پست
اره منم چندبار کامتت خودم و خوندم ببینم چی گفتم ک ای کیوم پایینه ولی دیدم اطلاعاتشون بالاست سوال کر ...

جواب دادم بهتون .عذرخواهی هم کردم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
تو‌چرا کاسه داغ تر از اش شدی خودش جواب داد منم جواب دادم.دیگه ریپلای نکن.از این مدل رفتارا زیاد دیدم ...

اشکال ندارم عزیزم شما ازکاربرای قدیمی هستی و تو تاپیکای من خیلی کمک کردی کاربریت توذهنم هست و واست احترام زیادی قائلم  ... من ناراحت نشدم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال ندارم عزیزم شما ازکاربرای قدیمی هستی و تو تاپیکای من خیلی کمک کردی کاربریت توذهنم هست و واست ا ...

ممنون‌از شعورت.اگر از وقتش نگذشته بود پاک میکردم.نشد.انقد شعور دارم بفهمم سو تفاهم شده قبول کنم.یه جوری بود سوالتون برعکس که فکر کردم منظورتون‌چیز دیگست

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
اشکال ندارم عزیزم شما ازکاربرای قدیمی هستی و تو تاپیکای من خیلی کمک کردی کاربریت توذهنم هست و واست ا ...

ببین من خواهر همون مای بی بی به بچش نمیساخت زخم میکرد.باید ببینی چی میسازه به بچه.

😐😐😐😐داره ازتون سوال میکنه چرا توهین میکنی بهش؟الان شما آیکیو بالا داری با این مدل رفتار و حرف زد ...

یه شعری داشتیم بچگی یاد بگیر و دو بهم زنی نکن دو نفر خودشون بلدن با هم کنار بیان.میان دو تن جنگ چون آتش است سخن چین بدبخت هیزم کش است.تو آدمی هستی که دو نفر سو تفاهم‌پیش بیاد خودتو قاطی میکنی که پیش یه نفر عزیز بشی خودشیرینی کنی.ولی فقط وجهه خودتو خراب میکنی.چون من هر جا اشتباه کنم انقد شعور دارم عذرخواهی کنم ولی با امثال تو هم مثل خودت برخورد میکنم.

یه شعری داشتیم بچگی یاد بگیر و دو بهم زنی نکن دو نفر خودشون بلدن با هم کنار بیان.میان دو تن جنگ چون ...

عزیزم من امثال شمارو کلا هیچ به حساب میارم

اینهمه ریپلای کردی حتی جواب ندادم

بهتر نیست دیگه ریپلای نکنی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️