2777
2789

مثلا پستونک خارجی فقط دوست دارن و می‌خورن ایرانی دادنی اوق میزنن یا مثلا شیرک خشک خارجی رو بیشتر دوست دارن یا مثلا فقط باید پوشک خارجی بهشون ببندی وگرنه حساسیت میکنن لطفا مامانا جواب بدن ممنونم

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی خارجی قابل مقایسه با ایرانی نیست من پسرم دارو ایرانی اصلا بهش نمیسازه شیشه شیر پستونکم اونت گرفتم براش  ولی شیرو پوشک ایرانی استفاده میکنم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره بعد از چهارشنبه بازار لباس میخرم😂

😂😂😂

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یعنی هیچ نی نی تو ایران محصولات ایرانی استفاده نمیکنه.واقعا آدم میمونه 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بحث‌دوست داشتنشون نیست مسئله کیفیت جنسه خب بچه ظریف ‌ حساسه خودمونو نبین دیگه کلفت شدیم با این ات اشغالا سر میکنیم اونا ضعیفن نمیشه از همین اول با جنس بنجل اذیتشون کرد 

والا منم فقط خارجی دوست دارم🤣

ولی خب در این حد هم نیست عزیزم

میشه پوشک ایرانی ببندی و شیر ایرانی بخوره

چیزیش نمیشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

تو اینستا نی نی ها اینجوری هستن 

نه اینکه زمان ما هم فقط با مارکهای خارجی بزرگ شدیم و قدرت تشخیص مارک داشتیم الان بچه هامون هم به ما رفتن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .