مثلا پستونک خارجی فقط دوست دارن و میخورن ایرانی دادنی اوق میزنن یا مثلا شیرک خشک خارجی رو بیشتر دوست دارن یا مثلا فقط باید پوشک خارجی بهشون ببندی وگرنه حساسیت میکنن لطفا مامانا جواب بدن ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ولی خارجی قابل مقایسه با ایرانی نیست من پسرم دارو ایرانی اصلا بهش نمیسازه شیشه شیر پستونکم اونت گرفتم براش ولی شیرو پوشک ایرانی استفاده میکنم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یعنی هیچ نی نی تو ایران محصولات ایرانی استفاده نمیکنه.واقعا آدم میمونه
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بحثدوست داشتنشون نیست مسئله کیفیت جنسه خب بچه ظریف حساسه خودمونو نبین دیگه کلفت شدیم با این ات اشغالا سر میکنیم اونا ضعیفن نمیشه از همین اول با جنس بنجل اذیتشون کرد
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️