2777
2789
عنوان

یه نفر منو از مادرشوهرم خواستگاری کرده🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2318 بازدید | 150 پست

اگه برا من میگفتن

اصلا مادر شوهزم صداشو در نمی آورد

یا به اسم دخترش تمامش میکرد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

واسه منم یه همچین چیزی پیش اومد.توی جمعی که من حضور نداشتم حرف عروس و این چیزا شده بود مادرشوهرمنم ...

نه اینا خداروشکر به بحث نکشید فقط مادرشوهر باقیافه گوشیو قطع کرد😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم اتفاق افتاد و قوم الضالمین بعدا تلافیشو سرم درآوردن

چطور

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

من خواهر شوهر ندارم یه بار یه نفر از مادرشوهرم پرسید دخترت کلاس چندمه، یه بارم خواهرمو از شوهرش خواستگاری کردن اختلاف سنیشون ۵ ساله ولی خواهرم خیلی بچه میزنه

آها چقدر خوب که اینقدر اوقات فراغت دارید ما صبح هر کی سرگرم کار خودش

آخه مادرشوهرم بغل خونمون سالن داره بخاطر همین دیگه منم بیکارم فعلا اکثرن پیششونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از طرفی خب ناراحتن چرا واسه دختر خودشون خواستگار نیومده،از طرفیم ناراحتن که تو بعد ازدواجتم خواستگار ...

از همین دارن میسوزن دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40