2777
2789
عنوان

یه نفر منو از مادرشوهرم خواستگاری کرده🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 150 پست
با هم زندگی میکنید که تماس گرفته همه دور هم بودین 😐

آره ما طبقه بالا میشینیم اونا پایین ولی اکثرن میرم پایین پیششون

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂 ببین سوختناااا سوختننننن

دارم دنبال پماد سوختگی میگردم براشون😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه منم اتفاق افتاد و قوم الضالمین بعدا تلافیشو سرم درآوردن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
ایشالا عزیزم😍

منظورم ازدواج نیست

منظورم این حس ک داری😂😂😂😂

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

وای یک دفعه پارک بودیم این اتفاق افتاد حالا مادرشوهرم هی سعی میکرد خواهرشوهرم و بگه یعنی منظور اونا خواهر شوهرم بوده خانم گفت نه اون که موهاش فرفری رو میگم 🤣گفتم مامان منو میگه بگو یک ۱۰ سالی دیر کردی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
من خواستگار دوستم میاد واسم ذوق میکنم میخندم😂

واسه منم یه همچین چیزی پیش اومد.توی جمعی که من حضور نداشتم  حرف عروس و این چیزا شده بود مادرشوهرمنم گفته فلانی عروسمون شده و تازه نامزدی گرفتیم واسشون  یه خانمه تا مرز جنون رفته و گفته پسرم عاشقش بود و مبخاستیم بریم خواستگاریش  خلاصه کلی بحث کردن.حرف ۱۵ سال پیشه  ولی من خرذوق شدم اونوقت یادش بخیر

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
اسی بگو باید فکرامو بکنم🤣🤣🤣

تا گفتن زدم زیر خنده😂 شوهرمم بهش برخورده گیرداده واسه چی خوشت اومده حالا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه منم اتفاق افتاد و قوم الضالمین بعدا تلافیشو سرم درآوردن

چرا مگه چیکارکردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مخصوصا تو نی نی سایت🤣

🤣🤣🤣😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

آره ما طبقه بالا میشینیم اونا پایین ولی اکثرن میرم پایین پیششون

آها چقدر خوب که اینقدر اوقات فراغت دارید ما صبح هر کی سرگرم کار خودش 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .