2777
2789

هروقت باهاش حرف میزنم یا میرم بیرون اعصابم بهم میریزه

خیلی حسوده خیلی خیلی زیاد

دروغم زیاد میگه

خانوادشم به درد بخور نیستن..اوایل دوستیمون انقد از خانوادش تعریف می‌کرد نگو عقده ی توجه داشته 

باخودم میگفتم وای چه مامان بابای خوبی داره

الانم عقده ی توجه پسر داره 

به رابطه ی قبلیم انقد حسودی میکرد من بعدا فهمیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از این دوستا چیپ دارم  کافی بود باهم بریم بیرون فروشنده تخفیف ب من میداد ب اون نمیداد یا یه کسی میاد جلو بخواد اشنا بشه یا هرچی دیگ قهر میکرد سنی هم داشتا ولی قهر میکرد تابلو میگف میخوام برم خونمون اصلا روزو ب ادم تلخ میکرد منم دیگ باهاش نرفتم بیرون کلا کنار گزاشتم 

رابطمون خیلی عمقیه ولی من حالم ازش بهم میخوره خیلی بدم میاد ازش نمیدونم چطور از دستش خلاص شم

من با دوستم از 9 سالگی دوست بودم صمیمی دیدم داره خیلی بد میشه توی 33 سالگی دکمه خاموششو زدم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه پیام محترمانه بده بگو دیگه مایل نیستی این دوستی رو ادامه بدی و خداحافظی کن . اگه پیله کرد بلاکش کن 

من بخاطر یه همچین هیولایی درگیر دادگاهم

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه
منم از این دوستا چیپ دارم کافی بود باهم بریم بیرون فروشنده تخفیف ب من میداد ب اون نمیداد یا یه کسی ...

چیکار کردی باهاش؟

من دیگه حالم ازش بهم میخوره کم کم میخوام رابطمو خیلی کم کنم باهاش تا یه روزی بتونم کات کنم

دیروز رفتیم بیرون پسره فروشنده که آشنای اوناست بهم نگاه میکرد .اومدیم بیرون بهش میگم اون پسره خیلی زوم کرده بود رو من..برگشته میگه ببینمت.. فک میکنم رو لبات یه چیزی بوده به اون نگاه میکرده😑😑😑😑ینی منظورش اینه به چیه تو نگاه کنه 

من با دوستم از 9 سالگی دوست بودم صمیمی دیدم داره خیلی بد میشه توی 33 سالگی دکمه خاموششو زدم

اوووه چه رفاقت طولانی باهم داشتین 

ولی کار خوبی کردی 

من از این دوستم اصلا حس خوب نمیگیرم 

اوایل دوستیمون خواهرم میگفتا خوشم نمیاد ازش ولی من با خواهرم دعوا میکردم

چیکار کردی باهاش؟من دیگه حالم ازش بهم میخوره کم کم میخوام رابطمو خیلی کم کنم باهاش تا یه روزی بتونم ...

آره دقیقا شبیه دوستا من هیچی گزاشتمش کنار واقعا رو مخ بود یبار نشد بریم بیرون ،بیرون زهرمارمون نشه کلا کات کردم فقط خیلی کم هرازگاهی یه تماسی بگیره تلفنی ولی اصلا بیرون نمیرم  باهاش

اوووه چه رفاقت طولانی باهم داشتین ولی کار خوبی کردی من از این دوستم اصلا حس خوب نمیگیرم اوایل دوستیم ...

دیگه قسم نخوردیم هر گندی رو تحمل کنیم که . هرکی توی هر مرحله ای باشه دیگه باج نمیدم ببخشیدا گور باباشون

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دقیقا شبیه دوستا من هیچی گزاشتمش کنار واقعا رو مخ بود یبار نشد بریم بیرون ،بیرون زهرمارمون نشه ک ...

منم دیگه تصمیم گرفتم باهاش بیرون نرم

احساس میکنم باهاش رفتن بیرون برا من کسر شانه

چرا دادگاه

مدلش اینجوریه که یه دوس پسر ثابت داره و چندتا در گردش ، بعد یه مدت جای دوس پسراش عوض میشه قبلی ها همچنان هستن نفرات جدید اضافه میشه 

این اخریه رو که ثابت بود نمیتونست دک کنه از طرف من بهش گفته فلانی (من) گفته تو ل.و.ا.ط کاری در صورتیکه من طرفو نمیشناسم حتی یکبارم ندیدمش

طرف اومد با شوهر من درگیر شد که زنت چرا اینو گفته کتک کاری شد و به شکایت رسید

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه