2777
2789

شوهرم از اولش اعتیاد به پور.ن داشت بماند که چقدر سر این عذاب کشیدم و گریه کردم و اعتماد به نفسم داغون شد 

بجز این تو اینستا کارش اینه که هر روز عکس و فیلم دخترای .... رو ببینه برا دوستاشم بفرسته ، تو ذخیره های اینستاش مدام همچین چیزایی میبینم ، مثلا یچی ذخیره کرده با عنوان : رابطه ج.نسی با زن شوهردار ، و ازین جور مزخرفات

میره فیلمای پو.رن میبینه بعد صدام میکنه برم پیشش ارضا.ش کنم 😑

فکر میکنه من نمیفهمم ولی من حالم بهم میخوره از اینکه اینهمه شرطی شده از اینکه با فکر و دیدن زن دیگه بخواد تحریک شه از اینکه اون وسطا داره به چی فکر میکنه

واقعا خواسته زیادیه که بخوام بخاطر خودم تحریک شه نه با دیدن اون مزخرفات ؟!

واقعا نه تنها دیگه ازش خوشم نمیاد بلکه حالمم ازش بهم میخوره

من زیادی و الکی حساسم ؟؟؟

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما کاملا حق داری 

همسرت باید درمان شه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان