2777
2789
عنوان

خواب دیدم 🥲🥲 چرا باید این خوابو ببینم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 78 پست
لطفا ناراحتش نکن عزیزم خب دوست نداره اجبار نیست که گلم

ن آخه میدونم ک اسی ازدواجیه

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من خوابتو کامل بگو من تعبیرش میکنم نگران نباش خواب زن معمولا برعکسه منم یه بار خواب دیدم قراره با ...

اگه کسی تخم مرغ محلی تو خواب برات بیاره و ابپز کنه  چه تعبیری داره 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

من همش خواب میبینم ی بچه بغلمه یا بی بی چک میزنم تو خواب و مثبته پس اینجوری میبود من الان کمع کم ۱۰تا بچه داشتم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
به من خوابتو کامل بگو من تعبیرش میکنم نگران نباش خواب زن معمولا برعکسه منم یه بار خواب دیدم قراره با ...

شما که معبری باید بگم که خواب ظن برعکسه ن خواب زن

عجیبه که نمیدونی!🫤

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

شما که معبری باید بگم که خواب ظن برعکسه ن خواب زنعجیبه که نمیدونی!🫤

دانشمند من بیشتر خواب هایی که دیدم برعکسش شد 

از اون لحاظ میگم بعدشم قدیمیا همیشه میگفتن خواب زن چپه راستم میگن چند مورد اینجوری بوده واقعا 

دانشمند من بیشتر خواب هایی که دیدم برعکسش شد از اون لحاظ میگم بعدشم قدیمیا همیشه میگفتن خواب زن چپه ...

پروفسور قبلم گفتم خواب ظن،چرا نمیخای قبول کنی؟

شماام بیشتر خوابهایی که دیدی رویای صادقه نبوده نمیشه که همه خوابها تعبیر شه

من خودمم بیشتر اوقات خواب پرواز میبینم پس حتما میخام پردربیارم😐😑

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

دانشمند من بیشتر خواب هایی که دیدم برعکسش شد از اون لحاظ میگم بعدشم قدیمیا همیشه میگفتن خواب زن چپه ...

قدیمیا  سواد نداشتن..اشتباه میکردن.فکر میکردن وقتی میگن ظن منظورشون  زن هست....ولی درستش اینه که خواب ظن( خوابی که شک وشبه داشته باشی) برعکس تعبیرمیشه

پارسا پسرمامان😍
پروفسور قبلم گفتم خواب ظن،چرا نمیخای قبول کنی؟شماام بیشتر خوابهایی که دیدی رویای صادقه نبوده نمیشه ک ...

اتفاقا من نود درصد خوابام به واقعیت تبدیل شده رویای صادقه بودن در ضمن خواب پرواز منم میبینم ولی این خواب رویای صادقه نیست معنی دار هست اما فقط خوابه و معنی اش ممکنه مهم باشه و دلیلی هم نداره حرفای شما رو حتما قبول کنم من بر اساس تجربه ام گفتم که خواب زن چپه و اکثرا خانمها خواب چپ میبینن در ضمن نیازی هم ندارم کسی به من چیزی راجب خواب و رویا بهم یاد بده

قدیمیا سواد نداشتن..اشتباه میکردن.فکر میکردن وقتی میگن ظن منظورشون زن هست....ولی درستش اینه که خوا ...

عزیزم میدونم ولی راجب خواب های منو و مادرم این به واقعیت تبدیل شده و بعضی از خانم‌ ها هستن که خواب چیزی میبینن ولی برعکسش میشه